Pazartesi, Kasım 01, 2010

Bilge Adam'a iş başvurusunda bulunun


Bilge Adam, firmaların ve bireylerin rekabet gücünü artırmalarına destek olma vizyonuyla 1997 yılında Microsoft Yetkili Eğitim Merkezi olarak kuruldu. Bugün 7 şubesi, 1850 PC'si, ileri teknoloji ile donatılmış 97 sınıfı, 200’den fazla sertifikalı eğitmeni ve danışmanı ile bilgi teknolojileri eğitimleri/danışmanlığı alanında ülke lideri konumundadır.

Bilge Adam'ı bugünlere taşıyanlar ve Bilge Adam farklılığını yaratanlar ise şüphesiz konusunda uzman eğitmen ve danışman kadrosudur. Her zaman için en iyilerle çalışma prensibini ısrarla koruyan Bilge Adam, bu yaklaşımı ile bugün yüzlerce memnun kurumsal müşteriye sahiptir.

Microsoft'un en yüksek seviyedeki iş ortaklığı Gold Certified Partner for Learning Solutions (CPLS) statüsünde bulunan Bilge Adam; 2002, 2003, 2004, 2005 ve 2006 yıllarının “Türkiye'nin En İyi Microsoft Yetkili Eğitim Çözümleri Ortağı” ödüllerine sahiptir. Ayrıca Bilge Adam 2005 yılında Microsoft Office Özel Ödülü'nü de kazandı.

Bilge Adam; Microsoft, Cisco, HP, EC-Council, Logo, Adobe, Apple ve Autodesk eğitimlerinde Türkiye'nin en çok tercih edilen kurumudur. Bilgi teknolojileri eğitimleri alanında yılda 500'den fazla firmaya sınıf içi eğitimler, e-eğitim, içerik, kitap üretimi ve sınav hizmeti veren Bilge Adam, 2004 yılından itibaren seçkin kurumsal müşterilerine yazılım geliştirme, sistem & network projeleri ve web uygulamaları gibi farklı bilgi teknolojileri çözümleri de sunuyor.

Bilge Adam'a ulaşmak/ iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.




"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: