Pazar, Şubat 27, 2011

Vimjo'ya iş başvurusunda bulunun

Türkiye'de kişisel bakım sektöründe yıllardır faaliyet gösteren Küçükoğlu Grubu'nun son yatırımı olan Vimjo, ülkemizde kişisel bakım sektörüne yapılmış en büyük e-ticaret yatırımıdır. Vimjo Mağazacılık A.Ş.'nin tecrübeli kadrolarının yön verdiği çalışmalarla, Nisan 2010'da hizmete giren e-ticaret sitesi, Türkiye'de "Kişisel bakım" kavramının en doğru şekilde yerleştirilmesi için önemli bir misyon üstlenmiştir. Türkiye'deki gelişen internet kullanımını ve online alışveriş eğilimlerini yakından izleyen kadrolarıyla tüketicinin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri sunan Vimjo'da, temel prensip %100 müşteri memnuniyeti ve güvendir.

Türkiye'de kısa sürede alışveriş alışkanlıklarını ve tüketicinin sanal mağazacılığa olan bakış açısını değiştiren Vimjo, kullanıcısına büyük güven vererek ülkemizde e-ticaret sektöre olan güven eksikliğini büyük ölçüde gidermiştir.

Üstün hizmetanlayışı ve teknolojisi ile müşterilerine dünya markası kişisel bakım ürünlerini en hızlı şekilde ulaştırmak için her gün kendisi geliştirmektedir. Özellikle tüketicinin internet alışverişindeki en büyük sıkıntısı olan teslimat konusunda, Türkiye'nin en hızlı teslimat yapan e-ticaret sitesi olarak sektör lideridir. 7 gün 24 saat hizmet veren 50 kişilik Çağrı Merkezi ile de büyük fark yaratan Vimjo, tüketicisinin tüm kişisel bakım ihtiyaçlarına gece-gündüz en kaliteli ürünlerle cevap vermektedir.

Vimjo'ya iş başvurusunda yapmak için işte iletişim bilgileri:
Ünvanı : Vimjo A.Ş.
Merkez Adresi : Yukarı Dudullu Mah. Beyan Sk. No:63/2 PK. 34775 Köroğlu İş Merkezi Ümraniye / İstanbul - Türkiye
Müşteri Destek : 444 60 90
Faks: 0 (216) 645 34 88
Email : info@vimjo.com


"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: