Pazartesi, Kasım 01, 2010

Intercity Rent a Car / Araç Kiralama Firmasına iş başvurusunda bulunun!


Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 1991 yılında kurulan INTERCITY, İstanbul, İzmir ve Ankara’da kendi servisleri ve yurt çapındaki anlaşmalı servis noktaları ile müşterilerine garantili ve 7X24, kesintisiz hizmet vermektedir.

INTERCITY’nin İstanbul Merkez olmak üzere, İzmir, Ankara, Adana, Fethiye, Antalya ve Alanya şehirlerinde ofisleri bulunmaktadır. 375 kişilik profesyonel kadrosu ile INTERCITY %23’e yaklaşan pazar payını ve sektör liderliğini muhafaza etmektedir. INTERCITY, sahada kullanılacak araçlardan, üst yönetici araçlarına kadar marka/model bağımsız geniş bir ürün yelpazesi sunmakta ve her sınıftan binek ve ticari araçlar kiralamaktadır.

2005 yılı itibariyle, başta Dünya Bankası kuruluşu olan International Finance Corporation (IFC) ve Hollanda Kalkınma Bankası (FMO) ile KFW BANKENGRUPPE’ye bağlı Alman Kalkınma Bankası (DEG)’nın bulunduğu uluslararası bir konsorsiyum INTERCITY’e ortak olmuştur.

2008 yılında INTERCITY, global krize rağmen, Japonya’nın en büyük şirketler topluluğu Mitsubishi Grubu’nu Türkiye’ye getirdi. Japon Mitsubishi Corporation şirketi Intercity’nin %25’ini, yine aynı gruptan Mitsubishi UFJ Lease & Finance şirketi ise %20’sini alarak Intercity araç kiralama şirketinin toplamda % 45’ine ortak oldu.

INTERCITY, A Grubu acenteliğe ve Rent A Car belgesine sahip tek filo kiralama şirketidir.
INTERCITY, British Standards Institute (BSI) şirketi tarafından verilen ISO 9001 Kalite Standardına sahip olan Türkiye’deki tek filo kiralama şirketidir.

INTERCITY, uluslararası araştırma şirketi GfK’ nin Türkiye’nin Süper Markaları (Superbrands) araştırmasında araç kiralama sektöründe tüketicinin en beğendiği marka olarak yer alan ilk ve tek araç kiralama şirketi olmuştur.

Intercity'ye iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.


"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: