Pazartesi, Temmuz 13, 2009

Tav'a iş başvurusunda bulunun!

TAV’ın başarı öyküsü 10 yıl önce yazılmaya başlandı.


Türkiye’nin lider havalimanı işletmecisi konumunda olan TAV, Tepe ve Akfen gruplarının ortak girişimleriyle 1997 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ihalesinin kazanılmasının ardından kuruldu. İstanbul Atatürk Havalimanı dünyada “yap-işlet-devret” modeliyle gerçekleşen havalimanı işletmeciliği projelerinin ilk örnekleri arasında yer aldı. TAV 10 yıl boyunca hem havalimanı inşaat projelerinde, hem de havalimanı işletmeciliği gibi yepyeni bir sektörde Türkiye’nin uluslararası markalarından biri olma yolunda çok önemli adımlar attı.





Hızlı büyüme ve yeni yatırım fırsatları nedeniyle 2006 yılında yeniden yapılanarak “işletme” ve “yapım” hizmetlerini “TAV Havalimanları Holding” ve “TAV İnşaat” başlıkları altında gruplandıran TAV, istikrarlı bir biçimde başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.
Bugün Türkiye’nin üç büyük kentindeki üç büyük havalimanı (İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları) ve Gürcistan’da Tiflis ve Batum, Tunus'ta Enfida ve Monastir Havalimanları' nın yapım ve işletmesini üstlenmiş olan TAV, 11.000’i aşkın çalışanıyla dünya standartlarında kabul gören projeler gerçekleştiriyor.

Bünyesinde 11 ayrı şirket bulunan TAV Havalimanları Holding bugün; yer hizmetleri, işletme hizmetleri, gümrüksüz mağazacılık, yiyecek-içecek hizmetleri, bilgi işlem ve güvenlik hizmetleri gibi havalimanı operasyonunu bütünleyici ilgili iş kollarında da faaliyet gösteriyor.

Yılda yaklaşık 300 havayolu şirketinin 285 bin uçuşuna hizmet sunan TAV Havalimanları, her yıl ortalama 27 milyon yolcuya hizmet veriyor. TAV Havalimanları, bu kapasiteyle dünyanın önde gelen havalimanı işletmecileri arasında yer alıyor.

Giderek büyüyen iş hacmi ve yurtdışındaki başarılı işleriyle uluslararası bir marka haline gelen TAV Havalimanları Holding Türkiye’de lider, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Kafkaslar’da ise önde gelen bir güç olma yolunda kararlı adımlar atıyor.

2006 yılında, hedef pazarlardaki büyüme stratejileri doğrultusunda, dünyanın önde gelen yatırım bankalarından ABD’li Goldman Sachs International, fon yöneticisi Avustralyalı Babcock & Brown, İslam Kalkınma Bankası Altyapı Fonu ve Global Investment House ile stratejik ortaklık kuran TAV Havalimanları Holding, Şubat 2007’de ise hisselerinin yüzde 18.4'ünü halka arz etti. Hizmet verdiği terminallerde milyonlarca yolcunun sevinç ve heyecanına ortak olan TAV, gerçekleştirdiği başarılı halka arz ile yatırımcıları da kârına ortak etti.

Yolculukların konforlu ve keyifle yaşanması için havalimanlarında yılda 365 gün, günde 24 saat durmaksızın hizmet veriliyor.

Otoparktan güvenlik kontrolüne, check-in’den kafelere, gümrüksüz satış mağazalarından uçağa binişe kadar her noktada TAV’ın deneyimli ve güleryüzlü kadrosu görev yapıyor.

Tav'a iş başvurusu yapmak için buraya tıklayınız.

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: