Pazartesi, Temmuz 13, 2009

Demirören Holding'e iş başvurusunda bulunun!

Demirören Şirketler Grubu kendisini şöyle anlatıyor:
Bu yıl iş hayatındaki 53. yılımızı kutluyoruz. Ülkemize hizmet etme heyecanımız ve hep geleceğe yönelik davranma tutkumuz hala ilk günlerimizdeki kadar canlı ve güçlü. Bu nedenle, yıldönümümüzü kutlarken geriye bir dönüp bakmak ve geçmişimizi değerlendirmek istiyorum. Geçtiğimiz 53 yılı gözden geçirmeyi isteyişim, pek çok zorluğun üstesinden gelmiş, gelişmesi sırasında çeşitli engelleri aşmış genç bir kuruluşa duyduğum hasretten kaynaklanmıyor. Geçmişimizin bir değerlendirmesini yapmayı, ancak geçmişlerini doğru değerlendirenlerin kendilerine daha iyi bir gelecek kurabileceklerine inandığım için istiyorum.

O günlerde, yani 53 yıl önce, Türkiye'de likid petrol gazı (LPG) dağıtımı yapacak ilk şirketi kurmak büyük cesaret ve sorumluluk duygusu gerektiriyordu. Attığımız bu adım aynı zamanda altyapıya, bina ve makinalara yapılan yüklü bir yatırım anlamına da geliyordu. Demirören'den başka hiçbir grup da böylesi iddialı bir yatırıma girmeye cesaret edemezdi. Biz ettik, çünkü kendimizi ülke hizmetine adamanın bize getireceği itibarın başka herşeyden daha değerli, daha önemli olduğu inancındaydık. Geriye dönüp baktığımda, hedeflerimize erişmiş olduğumuzu görerek gurur duyuyorum. Bugün, enerji sektöründen sınai üretime kadar pek çok dalda rekabet eden Demirören Grubunun emsalsiz bir itibara sahip olduğunu biliyorum. Sosyol konulara ve eğitim hizmetlerine yönelik güçlü ve yaygın programlarımız var. Başardıklarımızdan hem gurur hem de büyük haz duyuyoruz. Bugüne gelirken atlattığımız badireleri, aştığımız engelleri düşündükçe bu duygularımız artıyor. 45 yıl önce önümüze koyduğumuz hedeflere ulaştığımıza göre artık geleceği planlamaya başlamalıyız.

Demirören gibi şirketler küreselleşen dünyada Türkiye'nin en büyük kozları sayılmalıdır. Dünya piyasalarına tümüyle entegreyiz ve bu piyasalarda en üst düzeydeki teknolojik altyapımızla rekabet ediyoruz. İnsan kaynaklarımıza sürekli yatırım yaparken en yüksek ürün kalitesine erişmemizi sağlayacak standartlar uyguluyoruz. Bu özelliklerimiz ve 53 yıllık deneyimimiz Demirören Grubunun Türk ekonomisi içindeki yerini ve önemini gözler önüne seriyor.

Demirören Grubu yeni binyılda da Türkiye'nin çığır açan aktörlerinden birisi olmayı sürdürecek. Ülkemizi ve halkımızı küresel güçlerin düzeyine getirmek amacıyla her zaman ki gibi, yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Bu, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da en değerli hedefimiz ve vaadimizdir.

Demirören şirketleri'ne iş başvurusunda bulunmak için tıklayınız.

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: