Cumartesi, Nisan 11, 2009

ISS'e iş başvurusunda bulunun! (Temizlik, Guvenlik, vb...)

ISS TÜRKİYE

2005 yılında, ülkemizin en güçlü Tesis Yönetim Şirketleri SERVICEMASTER ve PROSER’ in % 70’ini satın alarak Türkiye pazarında yerini aldı.

PROSER KORUMA ve GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş., ISS Türkiye’nin Güvenlik hizmetlerini yürüten grup firmasıdır. Bugün Türkiye’de 3500 den fazla güvenlik personeli ile hizmet sağlamaktadır.

Türkiye'de ' profesyonel servis ' kavramı, PROSER ile anılır. Üstün donanımı, hizmet endüstrisinin anavatanı ABD'den aldığı teknik know-how'ı ve güçlü kadrosu ile PROSER, sektöründe liderdir.

Ülkemizin hizmet alanındaki ihtiyaçlarını çok önceden fark eden, pek çok prestijli yapıyı uluslararası hizmet standartlarına kavuşturan PROSER, günümüzün en seçkin şirket ve tesislerine hizmet vermektedir.

ISS Türkiye, 2006 yılından bu yana “ETKİN” ve “CSS” Güvenlik, “SERVICEGROUP” ve “PAXİL” Temizlik, “TERMINIX” Haşere Kontrol, “CMC” Çağrı Merkezi ,”SARDUNYA ” Hazır Yemek Üretim Hizmetleri ve "MET TEK" Güvenlik ve Temizlik Hizmetleri şirketlerini bünyesine katmıştır.

ISS Türkiye, 22.000’den fazla çalışanı ile, İstanbul Genel Merkez ve Ankara, Antalya Bursa, İzmir Şubeleri ve Adana, Antep, Eskişehir, Denizli, İzmit bölge ofislerinde 2.500’den fazla müşteriye, 4000 noktada hizmet vermekte ve sektördeki lider konumuyla büyümeye devam etmektedir.

Hiç yorum yok: