Pazartesi, Ağustos 12, 2013

Pepsi Bottling Group'a iş başvurusuna bulunun!



Pepsi Bottling Group (PBG) dünyadaki en büyük Pepsi içecekleri üreticisi, satıcısı ve dağıtıcısıdır. 1999 yılının Mart ayında bağımsız, halka açık bir şirket olan PBG hisselerinin %40'ı halen PepsiCO'ya aittir.

PBG, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Yunanistan, Meksika, Rusya, İspanya ve Türkiye'de faaliyet göstermekte ve tüm dünyadaki Pepsi-Cola satışının yaklaşık %40'ını gerçekleştirmektedir. Şirketin yıllık satışı yaklaşık 10.5 milyar dolardır.

PBG'nin tüm dünyada yaklaşık 65,000 çalışanı, 98 fabrikası ve yaklaşık 500 dağıtım merkezi bulunmaktadır.

Pepsi Bottling Group, Fortune dergisinin "2003 Yılı Amerika'nın En Beğenilen Şirketleri" listesinde meşrubat sektöründe 3. sırada yer almıştır.

Satış hacmi açısından bakıldığında Amerika'daki en büyük üç markası: Pepsi-Cola, Diet Pepsi ve Mountain Dew'dir. Bunların yanısıra, diğer ülkelerde Mirinda, Manzanita Sol, KAS, Fiesta ve Fruko gibi yerel ürün ve markaları da şişeleyip satmaktadır.

Amerika Birleşk Devletleri, Kanada ve Meksika'da, satış ekibi Pepsi ürünlerinin satışını direkt olarak satış noktalarına yaparken, diğer ülkelerde, direkt satış yanında bayiler aracılığıyla satış da yapılmaktadır.

Türkiye'de Adana, Çorlu ve İzmir fabrikalarında üretim operasyonu sürdürülmektedir. Markalarımız Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist, Seven-Up, Yedigün, Fruko Gazoz, Aquafina Su, Lipton Ice Tea, Gatorade Sporcu İçeceği ve Tamek Meyva Suları; Marmara, Adana, Ankara ve İzmir Bölge satış birimlerinin tüm Türkiye'ye yayılmış bayileri veya direkt dağıtım merkezleri ile her noktadaki tüketiciye ulaştırılmaktadır. Ayrıca dünyanın bir numaralı enerji içeceği RedBull ile olan Zincir Mağazalara dağıtımı ortaklığı vardır.

PBG Türkiye her alanda yüksek standartlarda müşteri hizmetini sürdürerek planlı, performansa dayalı ve sonuç odaklı çalışma anlayışı ile müşterilerine, çalışanlarına ve hissedarlarına maksimum kazancı sağlayan "Birinci Sınıf" bir şirket olmayı amaçlar.

İnsan Kaynakları Vizyonumuz

PBG'nin yüksek standartlarını yansıtan, dinamik, hırslı, yenilikçi ve yetkinlik düzeyi yüksek çalışan profiline sahip olmak ve çalışanlarımızın kişisel gelişimi sürekli destekleyerek tüm potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarını sağlamaktır.
Çalışan Profili

Satış, müşteri hizmetleri, tanzim teşhir ve operasyon alanlarına odaklanan PBG'nin çalışan profili, satış yetkinliğine ve hizmete verilen önemi yansıtmaktadır. Şirketin başarısı, saha satış ekibinin her gün müşterilerle yüz yüze sürdürdüğü çalışma şekline dayanır. Tüm çalışanlarımızdan beklentimiz; "Karşılıklı Saygı" ilkesi temelinde PBG'nin girişimci ruhunu yansıtarak, müşteri odaklı, hızlı, dinamik, işiyle gurur duyarak ve başarı tutkusuyla tek bir hedefe koşmalarıdır: Satış.
Kariyer Olanakları

PBG satış ve satış destek fonksiyonları, pazarlama, üretim, finans, insan kaynakları ve genel yönetim alanlarında heyecan verici ve yetkilendirmeye dayalı kariyer fırsatları sunar.
PBG Türkiye Çalışan Sayısı

Satış & Pazarlama : 613
Operasyon : 420
Destek Birimler : 143
İşe Alım Süreci

Yıllık kadro planı ve kariyer planlama süreci sonuçlarına göre belirlenen işe alım ihtiyaçları doğrultusunda İnsan Kaynakları şirket içi/dışı kaynakları kullanarak ilgili departman ile birlikte mülakat ve değerlendirme aşamalarını yürütür.

Satış fonksiyonunda belirli pozisyonlar için PBG genelinde uygulanan yapılandırılmış süreçler kullanılır.

Çalışma Saatleri 08:30 - 17:30'dur.

Ücret Politikası

PBG Türkiye çalışanlarının ücretleri pozisyonun görev ve sorumluluk derecesi göz önüne alınarak piyasa koşullarına göre belirlenir.

Yılda 12 brüt maaş uygulanır.

Performansa ve enflasyona dayalı olmak üzere yılda iki kez ücret ayarlaması yapılır.

İzin Politikası

İzin süresi personelin hizmet süresi göz önüne alınarak belirlenir. Hizmet süresi;

1 - 5 yıl (dahil) olanlar 3 hafta
6 - 15 yıl (dahil) olanlar 4 hafta
16 yıl ve daha fazla olanlar 5 hafta

yıllık izne hak kazanırlar.

Sosyal Haklar

Tüm çalışanlara yemek ve servis olanağı sağlanır.
Tamamı şirket tarafından karşılanan özel hayat ve sağlık sigortası mevcuttur.
Ayrıca belirli kademelerdeki yöneticilere; şirket aracı, cep telefonu ve yönetici priminden oluşan benefit paketi sağlanır.

Pepsi Bottling Group'un insan kaynakları sayfasını aşağıdaki bağlantı aracılığı ile ziyaret edebilirsiniz.

http://www.pepsico.com.tr/careers/opportunities/


"İş Başvurusu, İş İlanları, Kariyer Fırsatları"

iş başvurusu

Hiç yorum yok: