Çarşamba, Ağustos 14, 2013

Securitas'a iş başvurusunda bulunun, Securitas İş İlanları


Securitas, 1934 yılında bir güvenlik şirketi olarak İsveç’te kurulur. İsveç’te doğan küçük bir güvenlik firmasının hikâyesi, kıtalararasında üç kırmızı noktayı taşıyan, yüzbinlerce güvenlik görevlisine sahip, sektöründe dünya lideri Securitas’a kadar uzanır.

Grubun Kuzey Amerika’daki kökleri eskilere; 1850’de Chicago’da kurulan Pinkerton Dedektiflik Bürosu’na dayanır. Misyonu koruma ve güvenlik olan Pinkerton, Amerika’da hızla tanınmaya başlar.
1934 yılına gelindiğinde ise, Avrupa’nın kuzeyinde güvenlik sektöründe yeni ve heyecan verici bir yapılanma dikkati çeker. Erik Philip Sörensen, İsveç’te, Helsingborg Nattvakt isimli bir firma kurar.
Değişmez değerler, değişmez marka

Kısa süre içerisinde İsveç’teki küçük güvenlik şirketlerini bünyesinde toplamaya başlayan firma, 1972 yılında bütün şirketleri tek bir isim ve çatı altında birleştirme kararı alır: Bu özel isim, “Securitas”tır. Aynı zamanda “üç kırmızı nokta” logosunun yaratıldığı bu dönemde, noktaların her biri, Securitas’ın değişmez değerlerinin adını taşımaya başlar; bu değerler Dürüst, Dikkatli ve Yardımsever’dir. Üç kırmızı noktanın seçimi, mors alfabesindeki “S” harfini simgelemesinden, Securitas ismi ise, Roma İmparatorluğu’nun koruyucu tanrısından esinlenir. 74 yıldır değişmeyen güçlü markanın sırrı, bu titiz seçimden ve markanın Securitas’ın değerleri ile birebir örtüşmesinden kaynaklanır.

Securitas markası, 1990’ların sonuna kadar Avrupa’da satın almalarla büyür ve lider pozisyona yükselir. 1999 yılına gelindiğinde ise, coğrafyasını Amerika’ya kadar genişletme kararı alan Securitas ile Pinkerton’un yolları kesişir. Pinkerton Dedektiflik Bürosu’nu satın alan Securitas, 2000 yılında Amerika’nın en büyük ikinci güvenlik şirketi olan Burns’ü; takiben Wells, Fargo ve Loomis gibi kıymetli geleneklere sahip köklü kuruluşları da satın alır.
Güvenlik sektöründe dünyanın en büyük grubu haline gelen Securitas, satın aldığı kuruluşların uzmanlıkları sebebiyle, ihtisaslaşmış  hizmet vermeye yönelik doğal bir strateji izler.

Grubun köklü yapısını; uzmanlaşmış güvenlik, devriye, alarm izleme, danışmanlık ve araştırma (Pinkerton) ile nakit para taşıma hizmetleri (Loomis) oluşturur. İsveç’te doğan küçük bir güvenlik firmasının hikâyesi, kıtalararasında üç kırmızı noktayı taşıyan, yüzbinlerce güvenlik görevlisine sahip, sektöründe dünya lideri Securitas’a kadar uzanır.

Securitas'taki mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

http://www.securitas.com/tr/tr/Career/Size-uygun-kariyeri-bulun/

 "İş Başvurusu, İş İlanları, Açık Pozisyonlar, Kariyer Fırsatları"

Hiç yorum yok: