Pazartesi, Ağustos 12, 2013

ETS TUR'a iş başvurusunda bulunun!

ETS TUR

"ETS TUR"

Türkiye'nin iç pazardaki en büyük turizm grubu, 1991 yılında, Türk gezginlere tatil alternatifleri üretmek üzere Mehmet ve Murat Ersoy kardeşler tarafından kurulan, Türkiye'nin lider tur operatörü Etstur (Ersoy Turistik Servisleri A.Ş) ile iş hayatına başladı. Etsgroup bünyesinde şu an Etstur, Didimtur, Atlasjet, Voyage Otelleri, ucuzabilet.com ve Jetset şirketleri bulunuyor. Grup yapısına son olarak, oteller hakkında daha önce bu otellerde konaklamış kişilerce yapılan değerlendirmeleri, puanlamaları ve fotoğrafları barındıran objektif bir paylaşım ve bilgilendirme platformu olan Otelpuan.com ile Etstur'un binlerce aday arasından seçerek işe aldığı çiftin gözünden tatil anılarını 6 ay boyunca paylaşacakları videoblog sitesi istebenimtatilim.com katıldı. Etsgroup, 3987 çalışanı ve 328 acentesi ile misafirlerine Türkiye'nin dört bir yanında en kaliteli hizmeti, sürekli sunmayı hedefliyor.


KURUM KÜLTÜRÜ
Biz etstur'da, misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak ve onlara "hayal ettikleri tatili" gerçekleştirebilmeleri için en önemli kaynağımızın çalışanlarımız olduğuna inanırız. Kuruluşundan bu yana omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarımız ve sonraki dönemlerde aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla birlikte, değişen ülke ve dünya koşullarının getirdiği yeni davranış ve hedefleri kurum kültürümüze dahil etmek için uğraşırız.


İŞE ALIM POLİTİKASI
Başvurunuz
Etstur İnsan Kaynakları Departmanı'na ulaşan detaylı özgeçmişleriniz, bilgi, beceri, eğitim düzeyi, iş tecrübesi gibi kriterler çerçevesinde kayıt altına alınır.

Açık pozisyonlarımıza ait ilanlarımız www.yenibiris.com' da yayımlanmaktadır. İş ve staj başvurularınızı bu adrese yapabilir ve bu adresten takip edebilirsiniz.
Yenibiris.com'daki ilgili sayfalara kolayca ulaşmak için tıklayınız:
Güncel İş Başvurusu Güncel İş İlanları

Yenibiris.com' a üye değilseniz ik@etstur.com adresine özgeçmişinizi gönderebilir veya başvuru linkini doldurarak özgeçmişinizi iletebilirsiniz.

Öngörüşmeler
Nitelikleriniz ve açık kadrolarımız doğrultusunda mülakat süreci başlar. Temel yetkinliklerimize ve görevin gerektirdiği fonksiyonel yetkinliklere uygun adaylar, ikinci mülakata davet edilir.

Psikometrik testler
Görevin niteliğine göre genel yetenek, kişilik envanteri gibi psikometrik testler uygulanır.

Görev teklifi
Birinci mülakat ve ikinci mülakat süreci olumlu bulunan ve psikometrik test sonuçları uygun olan adaylara görev teklifi yapılır. Herhangi bir pozisyonda değerlendirilemeyen adaylara cevap mektubu gönderilir.


EĞİTİMLER
Etstur'da eğitimler; 6 ana başlık altında incelenebilir.

Oryantasyon eğitimleri,

Başlangıç eğitimleri,

Gelişim eğitimleri,

Seminerler,

Yurtdışı eğitimler

Projeler bağlı eğitimler


Eğitimlerimizde amaç, şirketimize başlayan her çalışma arkadaşımızın öncelikle şirkete adapte olması, bu anlamda kurum kültürünün benimsemesi için gerekli eğitimlerin verilmesi, başlangıç eğitimleri ile birlikte sistem eğitimlerini alması ve gelişim eğitimleri ile birlikte sürekli gelişim prensibi çerçevesinde hem kendilerini hem de görevlerinde gerekli yetkinlikleri geliştirmeleridir. Seminerler, yurtdışı eğitimleri ve projelere bağlı eğitimlerle de hem sektördeki hem de değişen dünya koşullarındaki gelişimleri takip etmeleri hedeflenmektedir.


PERFORMANS DEĞERLENDİRME SİSTEMİ
Yetkinlik ve hedef bazlı uygulamaya alınan ve ilk uygulaması 2007 yılında gerçekleşecek performans değerlendirme sisteminde amacımız, her çalışanımıza yöneticileriyle birlikte hedef belirlemelerini sağlamak, yapılan performans görüşmeleriyle gelişim planlarını ortaya koymak, bu sürecin sonucunda belirlenen eğitim ihtiyacı gibi konuları belirleyerek bir sonraki senenin eğitim planlamasını yapabilmektir. Yöneticilerle çalışanların bir araya geldikleri ve açık görüşme şeklinde uygulanacak sistem, şeffaf yönetim anlayışımızın göstergelerinden de biri olmaktadır.


"İş Başvurusu, İş Fırsatları, İnsan Kaynakları"

iş başvurusu

Hiç yorum yok: