Pazartesi, Temmuz 23, 2012

Sky Havayolları'na iş başvurusunda bulunun, İş İlanları

SKY Havayolları



SKY Havayolları Türk turizminin öncüsü ve gözbebeği KAYIGROUP'a bağlı, Antalya'da konuşlanmış ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilmiş tarifeli ve tarifesiz yolcu taşıma hakkına sahip bir havayolu şirketidir. 2000 'in sonlarında temelleri atılmış olan SKY kuruluşunu müteakiben 12 Nisan 2001 ticari uçuşlarına başlamıştır.

Kadrosundaki tecrübeli ve konularında uzman personeli ile müşterisi olan tur operatörlerine, Avrupa ve Batı Asya ülkeleri olmak üzere 100'den fazla farklı destinasyona uçarak servis kalitesi yüksek ve güvenilir hizmet vermektedir.

Filosunda bulunan altı adet B737-400, dört adet B737-800, iki adet A320-211, bir adet A321-231, iki adet B737-900ER, bir adet A320-232 uçağı ile son verilerine göre toplam 190.000 saat uçarak 9.500.000 yolcu taşınmıştır. Sürekli şirket içi ve mesleki eğitime önem veren SKY, ICAO, FAA, JAA, IATA gibi bütün uluslar arası ve yerel sivil havacılık otoriteleri tarafından belge ile yetkilendirilmiş ve bu yetkiler kapsamında, talimatlarına uyarak operasyon yapmaktadır.

SKY Havayolları TÜV Rheinland firmasından Ağustos 2003 itibariyle ISO 9001:2000 ve 2009 yılında ISO 9001:2008 ve IOSA belgesini almıştır. Kalitemiz sayfasında Kalite Belgemizi, İşletme Ruhsatımızı, EASA Part 145, JAR 145 belgemizi ve uçaklarımızın tüm legal dokümanları ile RVSM, LVO, B-RNAV, CAT III-A belgelerimizi görebilirsiniz.

SKY Havayolları, Türkiye'de ilk olarak Antalya Havalimanı sınırları içerisinde 2.000m2 kapalı olmak üzere 4.000m2 alan üzerine son derece modern yönetim ve teknik bakım tesisini yapmıştır. Bu durum üzerine bütün operasyon ve bakım birimlerini bir araya toplayan SKY Havayolları uçakların yanıbaşında çalışma imkanı bulmuştur.

Uçaklarımızın teknik özelliklerini filo sayfasından,servis standartlarımızı ise SKY Havayolları sayfasından görmeniz mümkündür.

Misyon
SKY Havayolları Türkiye havacılık sektöründe sürekli ilklere imza atmayı, etkili, güvenilir, dinamik ve akım yaratan şirket olmayı hedef edinmiştir. SKY Havayolları' nın varoluş amacı, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutarak müşterilerine emniyetli, güvenilir, dakik ve ekonomik uçuş hizmeti sağlamaktır.


Vizyon
SKY Havayolları hizmet kalitesi, uçuş emniyeti ve eğitime verdiği önem ile faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda ilkelere imza atan, Türk Sivil Havacılığı'nın önder kuruluşu olmayı ve uluslararası marka olmak için hizmet kalitesiyle dünya pazarında ilk sıraya yerleşmeyi amaç edinmiştir.



Sky Havayolları'ndaki mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız. "İş Başvurusu, İş İlanları, Açık Pozisyonlar, Kariyer Fırsatları"

Hiç yorum yok: