Cumartesi, Temmuz 21, 2012

Krediver, Société Générale'e İş Başvurusunda Bulunun, İş İlanları

Krediver, Société Générale 


1864 yılından beri hizmet veren, dünyanın lider ve çok uluslu finansal kuruluşlarından Société Générale, 83 ülkede, 157 bin çalışanıyla, 30 milyon üzerinde insanın hayatını kolaylaştıran finansal çözümler sunmaktadır.



Tüketici finansmanında ise tam 27 ülkede, 23 bin çalışanıyla 35 yılı aşan tecrübesi ile faaliyet göstermektedir.

Société Générale Grup, Türkiye’de Kurumsal&Yatırım Bankacılığı  Bölümleri ve Tüketici Kredileri Bölümü olarak faaliyet göstermektedir. Ayrıca, Société Générale Grup bünyesinde yer alan ALD International’a bağlı olan ALD Automotive Türkiye ile operasyonel filo kiralama hizmeti vermektedir.

Société Générale Bankası*

Türkiye'de 1989 yılından beri;
Kurumsal Kredi Pazarlama  ve Dış Ticaret Finansmanı
Para ve Sermaye Piyasası İşlemleri
Kurumsal Finansman
İhracat Finansmanı
Proje Finansmanı
Sendikasyon
Ve diğer Kurumsal Bankacılık Hizmetleri alanlarında faaliyet 
göstermektedir.


Société Générale Bankası’nın, tüketici finansmanı faaliyetine de 2007 sonu itibari ile başlamıştır. KrediVer Société Générale Bankası'nın, Türkiye'de doğrudan son tüketiciye, ticari kullanım amacı dışında sağladığı tüketici kredisi çözümleridir.
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üyesidir ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) düzenlemeleri ve denetimine tabidir.
Société Générale Group hakkında tüm finansal bilgilere www.socgen.com adresinden, KrediVer hakkında tüm bilgileri de www.krediver.com adresinden ulaşabilirsiniz.


*Société Générale (S.A.) Paris Merkezi Fransa İstanbul Türkiye Merkez Şubesi



Krediver, Société Générale'deki mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız. "İş Başvurusu, İş İlanları, Açık Pozisyonlar, Kariyer Fırsatları"

Hiç yorum yok: