Çarşamba, Mayıs 09, 2012

Acıbadem Hastanelerine iş başvurusunda bulunun - İş İlanları

Acıbadem Hastanesi


1991 yılından bu yana, genel amaçlı on bir hastane, yedi tıp merkezi ve poliklinikleri, merkez laboratuvar ve subeleriyle Acıbadem, 1.500'ü hekim olmak üzere 8.500 çalışanı ile yaygin biçimde hizmet veriyor.

Halka Arz

2000 yilinda hisselerini halka arz etmis ve bu güçle, hizmet kapasitesini artiracak yeni yatırımlara da yönelmistir. Bugün IMKB’de hisseleri islem gören tek saglik kurulusu Acibadem’dir.

Yeni Yatırımlar

Hizla büyüyen Gruba yakin gelecekte 2 yeni sube daha eklenecektir.

Acıbadem Bodrum Hastanesi

Acıbadem Ankara Hastanesi

İleri Teknoloji ve Bilgi Sistemleri Ağı

Tip bilimindeki yeni bilgi ve uygulamalar konusunda öncülük ederken, tip teknolojisindeki son gelismeleri de yakindan takip eden Acibadem, hasta ile ilgili tüm kayitlarin saklandigi “Hastane Bilgi Iletisim Sistemi” ile hastaneler arasinda güçlü bir iletisim agina sahiptir. Hastane içi ya da hastaneler arasinda isleyen Görüntü Transfer Sistemleri kullanilmaktadir.

Kalite Çalışmaları

Acibadem Saglik Grubu, kalite iyilestirme ve hasta güvenligi yaklasimini güçlendirmek için Joint Commission International (JCI) akreditasyon standartlari ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi gerekliliklerini kullanmaktadir. JCI, ABD’de yaklasik 20.000 saglik kurumunu akredite eden dünyanin en büyük akreditörü JCAHO’nun (Joint Commission on the Accrediation of Healthcare Organizations) uluslararasi alanda faaliyet gösteren bölümüdü

Ayrica, Acibadem bünyesinde olusturulan pek çok komite ve kurul sayesinde; iç denetim mekanizmalari saglanmakta ve kurum içi egitimler ile kalite ve mükemmellige giden yolda süreklilik saglanmaktadir.


Etkinlikler

Tip bilimindeki son gelisme ve arastirmalari yakindan izleyen Acıbadem, bu konuda da öncü bir misyon ve sorumlulukla hareket ederek, haftalik ve aylik bilimsel toplantilar, kurum içi ve disi konuk konusmacilarin yer aldigi, genis katilimli konferanslar düzenlemektedir.

Saglik taramalarindan doguma hazirlik kurslarina, ilkyardim kurslarindan diyabet egitim programlarina, sağlık söylesilerinden sigarasiz yasam, emzirme ve bebek bakimi, kalp hastalari için ameliyat öncesi ve sonrasi eğitim programlarina kadar sayisiz etkinlik gerçeklestirmektedir.


Acıbadem Üniversitesi


Acibadem Üniversitesi, Acibadem Saglik ve Egitim Vakfi tarafindan 18 Mayis 2007 tarihinde kuruldu. Türkiye’de bir saglik grubu tarafindan kurulan ilk üniversite olma özelligi tasiyan Üniversite’nin hedef, grubun saglik sektöründeki birikimini akademik ortama tasimak.

Acibadem Üniversitesi’nin vizyonu; egitim ve ögretimde mükemmeliyet düzeyi yüksek, kültürel ve sosyal açidan donanimli, etik degerlere önem veren bireyler yetistiren, çagdas, yenilikçi ve öncü uygulamalariyla hür düsünceyi yasatan, Atatürkçü, Türkiye’ye model olusturan ve dünyada referans gösterilen bir akademik kurum olmak.

Toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerinde büyük atılımlarla yolumuza devam ediyoruz:

Önce insan, önce sağlık!



"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: