Cuma, Şubat 10, 2012

Titanic Otel'e iş başvurusunda bulunun - Titanic Hotel İş İlanları

Titanic Otel Zinciri - AYG Grup

AYG Grup Türkiye ve Almanya'da sahip olduğu otel ve restoranların işletmesini yapan özel bir aile şirketidir. Aygün ailesinin 70'li yılların başında Berlin'de ilk restoranlarını açmaları, şirketin ilk filizleri olmuştur.

AYG grubu bu günden itibaren hızla büyümüş ve 1998 yılında ilk iki otelin açılması ile konaklama sektörüne de adım atmıştır. Bu tesisleri 2003 yılında, Antalya'da temalı otellerin öncülerinden olarak açılan, Tianic Beach Resort Hotel izlemiştir.

Şirket markalaşma süreci ile birlikte 2008 yılında ilk açılan iki otelini, Titanic Comfort Hotel Şişli ve Titanic City Hotel Taksim olarak renove edip yeniden adlandırmıştır. Bunu aynı yıl, İstanbul'un gelişen şirketler bölgesi Kartal'daki, Titanic Business Hotel Asia'nın açılışı ve 2009'da Bakırköy'de Titanic Port Hotel'in açılışı izlemiştir. Yine bu yıl içinde, Gebze'deki Anadolu Sağlık Merkezi'nin hasta yakınlarına hizmet vermek üzere, Titanic Comfort Hotel Asia kurulmuştur.

2011 yılında Berlin'de açılan Titanic Comfort Hotel Berlin Mitte ve 2012 mart ayında İstanbul Bayrampaşa'da açılacak olan Titanic Business Hotel Europe ile birlikte AYG grubu Türkiye ve Almanya'da toplam sekiz otel ve sekiz restorana ulaşmış ve üç yeni otel projesiyle yatırımlarını hızlandırmıştır.

Titanic Hotel hakkında bilgi almak, açık poziyonalrı incelemek ve iş başvurusunda bulunmak için:

http://www.titanic.com.tr

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: