Perşembe, Şubat 09, 2012

Pronet Güvenlik'e iş başvurusunda bulunun - Pronet İş İlanları


PRONET GÜVENLİK
PRONET, 1995 yılında 3 genç girişimci tarafından, güvenlik alanında Türkiye'nin en iyi hizmeti veren şirketi olma hedefiyle kurulmuştur.

Bugün, aktif olarak kullanılan 40.000'i aşkın alarm sistemi, gerçekleştirdiği 500'ü aşkın entegre güvenlik projesi ve % 92 müşteri memnuniyeti ile Türkiye'nin en çok güvenilen ve en çok tercih edilen lider güvenlik firması olmuştur.
300'ü Elektronik Güvenlik sistemlerinde olmak üzere 1000 kişiyi aşkın çalışan sayısı, Türkiye'nin 61 ilindeki teknik servis yapılanması, 100'ü aşan araç filosu ve her ay 1.500 yeni müşteri katılımı ile Pronet, güvenlik sektörünün en büyük, en profesyonel ve en kurumsal firması olma özelliğini korumaktadır.
Pronet, 2006 yılında Türkiye'nin ilk bağımsız girişim sermayesi şirketi olan Turkven ile % 50 yatırım ortaklığı anlaşması imzalamıştır. Turkven, aralarında Dünya Bankası (IFC), Avrupa Yatırım Bankası (EIB), Hollanda Kalkınma Bankası (FMO) gibi dünya çapında prestij sahibi finans kuruluşları içeren bir fonun yöneticisi konumunda bulunmaktadır.

Faaliyet Alanlarımız
PRONET, 2002 yılından bu yana hizmetlerini 3 ana başlık altında toplamıştır:
Pronet Alarm: Ev ve iş yerlerine, yüksek teknolojideki elektronik alarm sistemlerini kurar ve söz konusu mekanları Pronet Alarm Merkezi'nden 7 gün, 24 saat izleyip, gerekli müdahalenin en kısa sürede yapılmasını sağlar. Bugün 40.000'i aşkın aktif olarak kullanılan alarm sistemi ve Pronet'e her ay yeni katılan 1500 yeni alarm sistemi abonesine maksimum güvenlik hizmeti vermektedir. Müşterileri arasında; Türkiye İş Bankası, Türk Ekonomi Bankası, Kuyumcukent, CarrefourSA, DiaSA, Phillip Morris gibi kuruluşlar yer almaktadır.

Pronet Sistem: Pronet'in, orta ve büyük ölçekli kamu kurumları ve özel kuruluşlara, entegre güvenlik sistemleri kuran bölümüdür. Kurum ve kuruluşlara, kapalı devre kamera sistemleri, dijital kayıt sistemleri, kartlı geçiş sistemleri, yangın ihbar sistemleri gibi entegre güvenlik çözümleri sunmaktadır. Müşterileri arasında, Atatürk Hava Limanı ve yurt çapında diğer 9 hava limanı, Akmerkez Alışveriş Merkezi, T.C Bankalar Birliği, F Tipi Cezaevleri, IKEA, Hürriyet Media Tower, T.C Merkez Bankası, AVEA, Vodafone ve City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi gibi büyük kamu ve özel kuruluşlar bulunmaktadır.
Pronet Danışmanlık: Pronet'in, "Fiziki Güvenlik", "Güvenlik Eğitimi ve Danışmanlığı" konularında hizmet veren şirketidir. Referansları arasında Türkiye Milli Futbol Takımları, Akmerkez Alışveriş Merkezi, İstinye Park Alışveriş Merkezi, Astoria Alışveriş Merkezi, Astoria Alışveriş Merkezi, Pfizer, Alarko bulunmaktadır. 

Pronet Güvenlik'e iş başvusurunda bulunmak için Pronet'in resmi web sayfasını inceleyiniz.




"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: