Cumartesi, Ocak 28, 2012

Yaşaroğlu Factoring'e iş başvurusunda bulunun - Yaşaroğlu Faktoring iş ilanları

Yaşaroğlu Factoring

1993 yılından Tatış Factoring adıyla kurulan ve yıllar içinde sırasıyla Tütün Factoring ve Yaşar Factoring Hizmetleri A.Ş. olarak unvan değiştiren kuruluşumuz 2002 yılında TMSF’den alınarak yeni ortaklık yapısıyla hizmet vermeye başlamıştır.

Yeni ortaklık yapısı ile kurumsal kimliğini yenileyen, sektöre ve yaptığı işe farklı bir bakış açısı getiren Yaşar Factoring, oluşturduğu yapıyla tüm küçük ve orta ölçekli işletmelere, hızlı ve kaliteli faktoring hizmeti vermeye başlamış, müşteri odaklı çalışma anlayışı, genç ve dinamik ekibi ile rakipleri arasında sıyrılarak 9 senede toplam 45.000’in üzerinde işletmeye hizmet götürmüştür.

Küçük ve orta ölçekli firmaların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üreten Yaşar Factoring, maksimum 30 dakika içinde müşterilerinin tüm işlemlerini tamamlamayı taahhüt etmekte ve Merter, İkitelli, Dudullu, Gebze, Bursa, İzmir, Konya, Ankara, Antalya, Adana, Gaziantep ve Denizli olmak üzere toplam 12 hizmet noktasında 250’yi aşkın yetkin personeli ile müşterilerine hizmet vermektedir. 

Yaşaroğlu Factoring Finansman Hizmetleri Firması'ndaki açık pozisyonalrını incelemek ve iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edeniz.



"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: