Kuruluş Tarihi:
1967
Faaliyet Alanı:
GIDA İMALATI VE TİCARETİ
Ürünler:
ürün portföyü MARET, SEK, PASTAVİLLA, TAT markaları altında
Et ve Et Ürünleri, Süt Ürünleri, Makarna, Domates Ürünleri, Salça, Sebze
Konserveleri , Reçel ve İçeceklerden oluşmaktadır.
İşletmeler:
MARET- İstanbul; SEK- Mustafakemalpaşa; PASTAVİLLA- İzmir; TAT-
Mustafakemalpaşa – Karacabey -Torbalı - Urfa
Uluslararası
Bağlantılar:
KAGOME CO.LTD., SUMITOMO CORP.
Personel Sayısı:
300 Beyaz Yakalı,Toplam 2000 (Geçici İşçiler Dahil –
Ortalama Sayılardır)
Çalışan Yaş
Ortalaması:
34
Çalışanların
Kadın/Erkek Oranı:
Mavi Yaka (Mevsimlik çalışanlar dahil) 792
Bayan (%35); 1452 Erkek(%65)
Beyaz Yaka 86 Bayan ( %24); 270 Erkek(%76)
Genel Dağılım: 878 Bayan (%33) ; 1722 Erkek(%67)
Çalışma Saatleri:
8.30 - 18.00 (İşletmelerde vardiyalara göre farklı çalışma
saatleri uygulanabilir)
Ücret Politikası:
Şirketimizde Koç Topluluğu iş değerlendirme sistemi ile tüm
beyaz yakalı çalışanlar tarafından gerçekleştirilen işler, kurum hedeflerine
ulaşılmasına olan katkı ve sorumluluk seviyelerine göre kademelendirilmiştir.
Ücret yönetimi, iş değerlendirme sonuçları, Koç Holding/şirketin ücret
politikaları ve bireysel performans üzerine kurulmuştur. Performans
ve enflasyona dayalı artış uygulanmakta ve ücretler yıllık 16 brüt maaş olarak
ödenmektedir.
Tat Konserve Sanayi A.Ş.'deki açık pozisyonları görmek ve iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
Tat Konserve Sanayİ A.Ş. Kariyer Fırsatları
"İş Başvurusu"
Anahtar Kelimeler: iş başvurusu, iş arıyorum, iş ilanları, kariyer fırsatları, cv, özgeçmiş, iş olanakları, iş imkanları, açık pozisyonlar, boş pozisyonlar
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder