Pazartesi, Ocak 30, 2012

Soyak'a iş başvurusunda bulunun - Soyak İş İlanları


Soyak 1961 yılında kurulmuştur..

Soyak' ın ilk önemli projesi 1962 yılında Tuzla Piyade Okulu yatakhanesi ve subay lojmanlarını tamamlaması olmuştur. 1960 lı yıllarda çeşitli fabrika ve sosyal tesis projelerini hayata geçiren Soyak, ilk konut projesini ise 1970 yılında gerçekleştirmiştir. Yurt dışındaki ilk projesini 1975 yılında Libya' da gerçekleştiren Soyak, böylelikle adını uluslar arası düzeyde duyurmaya başlamıştır. 

80'li yıllara gelindiğinde dışa açılmaya başlayan Türk ekonomisindeki değişim ve beraberinde getirdiği büyüme süreci Soyak için de geçerli olmuştur. İstanbul' da çok sayıda modern yerleşim birimini yaşama geçiren Soyak, bugüne kadar 50.000 kişiye ev sahibi olma imkanı sağlamıştır. 

2004 yılına gelindiğinde Soyak, 3000 konuttan oluşan ve 320 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Soyak Yenişehir'i tamamlarken bir başka büyük projeyi başlatmıştır: Soyak Olympiakent. 

İstanbul Avrupa yakasında, 1 milyon metrekarelik alan üzerine kurulu Soyak Olympiakent projesi de 2006 yılının sonunda sahiplerine teslim edilerek tamamlanmıştır. 

Soyak 2006 yılında, İzmir' de ise 1568 konuttan oluşan Soyak Mavişehir projesinin satışlarına 
başlayarak 2007 yılında ilk etabı, 2008 yılında da ikinci etabını sahiplerine teslim etmiştir. 

2007 yılında, İstanbul Kartal'da yer alan iki yeni projeye, Soyak Evreka 812 konut ve Soyak Evreka Rezidans 126 konuttan oluşan projelere başlanmıştır. 2009 Mart ayında Soyak Evreka, 2009 Temmuz ayında ise Soyak Evreka Rezidans sahiplerine teslim edilmiştir.

2008 yılında satışa sunulan, İzmir Karşıyaka'da 2.250 konutluk Soyak Siesta Projesi'nin 1.etabının ardından 2. etabı da Ekim 2009 itibarıyla satışa sunulmuştur. Projenin satışları devam etmektedir.

Soyak, sektöründe 47 yılı aşkın tecrübesi ile, birbirinden başarılı konut projelerine imza atarken, bu ülkede faaliyet gösteren bir kurum olmanın gerektirdiği sosyal sorumluluk bilincini yitirmemeye özen göstermektedir. Bu anlamda; topluma yararlı, sorunlara çözüm teşkil edebilecek sosyal sorumluluk projelerine imza atmaktadır. 

Soyak bu kapsamda hayata geçirdiği konut projeleri içerisinde yapımını üstlendiği ve Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim ettiği okullarla Türkiye'deki eğitim seferberliğine katkıda bulunmaktadır. Sosyal sorumluluk bilinciyle, eğitim dışındaki alanlarda da topluma faydalı olmayı amaçlayarak inşa ettiği sağlık ve kültür merkezleri, camiler, kamu binaları ve diğer sosyal yapılar ile yalnızca kendi proje alanlarıyla kalmayıp, yakın çevresinde de yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunmaktadır. Soyak; 2003 yılında, toplumsal sorumluluk kapsamında spor ve sosyal sorumluluğu birleştirerek farklı bireysel spor dallarında destek olmayı amaçlamış ve  "Soyak Team" projesini hayata geçirmiştir. 
5 yıllık süreci kapsayan proje, hedeflerine ulaşmış bir şekilde 2008 yılında sona ermiştir. 

Sosyal sorumluluğu kurum kültürünün bir parçası olarak konumlandıran Soyak, çalışmalarını planlarken, süreklilik ilkesini ön planda tutmakta, sosyal sorumluluğun sürdürülebilir projelerden oluşmasının, geleceğe yönelik sağlanacak fayda açısından önemli olduğuna inanmaktadır. Çalışmalarında bu ilkeyi temel almakta ve toplumsal projelerinde sürdürülebilir çevre konusuna odaklanmaktadır

Bu yaklaşımla; 2007 yılında Çiğli Rotary Kulübü ile işbirliği yaparak, İzmir'de "Geleceğe Bir Damla Sakla" sosyal sorumluluk projesini başlatmıştır. İzmir'de bulunan 15 devlet okulunun su tüketim kanallarını tasarruf sağlayacak şekilde yenilemiş, 2008 yılında da projeyi İstanbul'a  taşıyarak, Bostancı ve Karaköy Rotary kulüplerinin işbirliği ile çalışmalarına devam etmiştir. "Geleceğe bir damla sakla" projesi iki yıllık uygulamaların ardından toplam 33 okulda hayata geçirilmiştir. 

Soyak'a iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.





"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: