Pazar, Ocak 29, 2012

Mango Türkiye'ye iş başvurusunda bulunun - Mango İş İlanları


Firmamızın sırrı, her gün ortak bir amaca ulaşmak için çalışan profesyonel bir takımda yatmaktadır, hedefimiz; dünyanın tüm şehirlerinde var olmaktır.

Büyük MANGO ekibini oluşturan en önemli özellikler; mücadeleci tavırları, girişimci ruhları ve sorumlulukları paylaşma duygularıdır, bunun yanısıra günlük işlerimizde karşılaştığımız meydan okumaların ve zorlukların üzerinden rahatlıkla üzerinden gelme özelliğine sahibiz. Firma yapımız gereği hiyerarşik engeller minimum düzeye indirgenmiş olup, tüm mevkiler arasında doğrudan ve saygılı bir davranış biçimi geliştirmeyi teşvik etmekteyiz.

Bu yetenekli ekip, başarılı olmak ve aynı zamanda yenilikçi, yaratıcı ve eğlenceli bir imge elde etmek üzere, bulundukları profesyonel alanlarda daha iyiye ulaşmak için sürekli kendilerini geliştiren bir takım ruhuna sahiptir, ki bu da ekip için vazgeçilmez bir koşuldur. Bizimle işbirliği yapan kişileri motive etmeyi amaçlamamızdan hareketle, firma ile ilgili olan tüm alanlarda, tüm iş pozisyonları için eğitim imkanı sağlamaktayız.

MANGO’da profesyonel çalışanlarımızın firma içerisinde gelişmesini ve zaman içinde sorumluluklar edinmesini istemekteyiz. Bu şekilde, hem daha geniş bir kişisel ve profesyonel tatmin elde edilmekte hem de günlük işlerde daha büyük bir motivasyona ulaşılmaktadır.

MANGO, işinin tadını çıkarmanı ve motive edilmiş hissetmeni amaçlıyor, zira bu sayede ekibimizi firma düzeyinde başarıya yöneltebileceğiz.

Eğer hedeflerin bizimkilerle aynı ise, hemen ekibimize katıl!

Mango'ya iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.



"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: