Cumartesi, Eylül 26, 2009

GlaxoSmithKline'a iş başvurusunda bulunun!


GlaxoSmithKline, araştırmaya dayalı, günümüzün hızla değişen ekonomik şartlarında güçlü bir büyüme sağlayacak beceri ve kaynakların birarada bulunduğu dünya lideri bir ilaç şirketidir.

GSK'nın misyonu; insanların kendilerini daha iyi hissetmelerini ve daha uzun yaşamalarını sağlayarak yaşam kalitesini yükseltmektir.

GlaxoSmithKline'ın genel merkezi İngiltere'dedir. Şirket merkez bürosu Middlesex bölgesinin Brentford şehrinde, yeni binasında yer almaktadır. Dünya ilaç pazarının tahmini olarak %6.9'unu elinde bulunduran GlaxoSmithKline (GSK) dört ana terapötik alanda lider konumundadır: anti-infektifler, merkezi sinir sistemi, solunum sistemi ve gastro-enteroloji. GSK, bunlara ek olarak, giderek daha fazla önem kazanmakta olan aşı alanında ve gelişmekte olan onkoloji ürünlerinde de lider konuma gelmiştir.

GlaxoSmithKline'ın portföyünde bulunan elden reçetesiz satılan ilaçlar (OTC), besleyici içecekler ve ağız sağlığı ürünleri de pazarda lider konumdadır.

Şirketin pazar payı yüksek ürünleri arasında analjezikler, nikotin replasmanları, gastro-entestinal ve solunum ilaçları, beslenme ve dermatoloji ürünleri yer almaktadır. GSK ürünleri bugün 140 ülkede kullanılmaktadır.

İlaç sektöründe dünyanın en büyük satış ve pazarlama operasyonlarından birine sahip olan GSK'nın, tüm dünyada yaklaşık 40.000 kişiden oluşan bir satış ve pazarlama ekibi bulunmaktadır. Dünya çapında 41 ülkede, 108 üretim tesisinde, yaklaşık 39.000 kişi, Araştırma & Geliştirme bölümünde de 16.000 kişi çalışmaktadır Şirketin dünya çapında toplam çalışan sayısı ise 100.000'den fazladır.

Hiç yorum yok: