Cumartesi, Ağustos 29, 2009

Kordsa Global'e iş başvurusunda bulunun!


Kordsa Global, dünyanın en büyük naylon ve polyester iplik, kord bezi ve tek kord üreticisi olup, lastik takviye ve mekanik kauçuk pazarlarına hizmet vermektedir.

Kordsa'nın başarı öyküsü 1973 yılında İzmit'teki kord bezi fabrikası yatırımıyla başlamıştır. Geçtiğimiz 36 yıl içinde Şirket, stratejik alımlar ve güçlü iş ortaklarıyla gerçekleştirilen girişimler sayesinde küresel bir lider haline gelmiştir. Şirket, beş kıtaya dağılmış, 9 ülkede yer alan, 11 işletmesi ve yaklaşık 4500 kişilik işgücü ile küresel liderliğini devam ettirmektedir. Kordsa Global 2008 yılında 882 milyon ABD doları satış rakamına ulaşmıştır.

Genel merkezi İstanbul'da bulunan Kordsa Global, operasyonlarını dört bölgede yürütmektedir:

Avrupa, Ortadoğu ve Afrika
Türkiye, Almanya, Mısır

Kuzey Amerika
ABD Laurel Hill/Güney Carolina, ABD Chattanooga/Tennessee

Güney Amerika
Brezilya, Arjantin

Asya Pasifik
Çin, Endonezya, Tayland

Kordsa Global 2008 yılında, müşterilerine daha yenilikçi çözümler sunmak için AR-GE yatırımlarına ve özellikle performans lastiklerinde kullanılan tek kord ürün segmentine yatırım yapmaya odaklanmıştır.

2008 yılı Mayıs ayında İzmit tesisinin içinde kurulan Global Teknoloji Merkezi, şirketin dünya çapında hizmet verdiği lastik üreticisi müşterilerine yenilikçi ürünler geliştirmesine olanak sağlarken, Türkiye, Almanya ve Brezilya fabrikalarına yaptığı tek kord yatırımı ile de pazar taleplerini karşılamıştır.

2008 yılı şirketin süreçlerini operasyonel mükemmellik vizyonuyla optimize ederek karlılığını önemli ölçüde iyileştirdiği bir yıl olmuştur.

Kordsa Global hisselerinin halka açık olan %8,9'u İMKB'de işlem görmektedir.

Kordsa Global'e iş ve staj başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.


"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: