Salı, Mayıs 08, 2012

Century 21'e Franchise başvurusunda bulunun


CENTURY 21 Kimdir?
Amerika'da 1971 yılında kurulmuş olan CENTURY 21, Dünya’da kurumsal gayrimenkul satışında lider ve aynı zamanda alanında dünyanın en yaygın ve tanınmış franchising markasıdır. Kapsamlı eğitim, yönetim, iş idaresi ve pazarlama gibi konulardaki destekleriyle dünyada 71 ülkede, 7.600'ü askın bağımsız ofis ve 112 binden fazla danışman kapasitesine sahiptir. E-pazarlama alanında lider olarak bilinmekle birlikte bu alanda pek çok ödüle layık görülmüştür. CENTURY 21, Avrupa, Latin Amerika, Asya ve Orta Doğu’daki uluslararası operasyonlarıyla global varlığını sürekli arttırmaktadır.

CENTURY 21, Türkiye’ye saygın bir isim olarak bilinen Uzel Grubu ile gelmiştir. Türkiye’de 2001 yılından itibaren Argentum ünitemize bağlı olarak Uzel Emlak Hizmetleri A.Ş. çatısı altında faaliyet göstermektedir.

Türkiye'de CENTURY 21 markası gayrimenkul alım, satım, kiralama ile birlikte sektöre getirdiği katma değerli hizmetlerle çok farklı bir konum elde etmenin yanında sektörün gelişmesininde öncüsü olmuştur. CENTURY 21 Türkiye, Kavrakoğlu Institute işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Executive MBA Real Estate programını hayata geçirerek ulusal pazarda bir ilke daha adını yazdırmıştır.

Argentum Ventures N.V. Türkiye'de CENTURY 21 Türkiye olarak gösterdiği başarılar ile 2006'da Almanya, Hırvatistan, Slovakya, Slovenya, Bosna Hersek, Sırbistan, Karadağ, Azerbaycan ve Macaristan için Realogy Corporation’dan CENTURY 21 ana Franchise linsansını alarak Avrupa'da bir Türk şirketi olarak bir ilki gerçekleştirmiştir.

Bu büyüklükten güç alarak kurumsal ciddiyetine yakışır bir yapılanma ile her geçen gün sektöründe daha da ileri giden CENTURY 21'in Türkiye'deki hedefi, bölgelerdeki ofis sayısını arttırmak ve gayrimenkul sektörünü uluslararası standartlara ulaştırarak sektörün lider oyuncusu olmaktır.


Century 21'deki mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız. 

 "İş Başvurusu, İş İlanları, Açık Pozisyonlar, Kariyer Fırsatları"

Hiç yorum yok: