Çarşamba, Mayıs 09, 2012

Boyner'e iş başvurusunda bulunun - İş İlanları

Boyner

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş, Türkiye'de gıda dışı perakende sektörünün önde gelen gruplarından Boyner Holding'in bir üyesi olarak 1981 yılında faaliyete başladı. O zamanki adıyla Çarşı Mağazaları olarak Bakırköy'de ilk mağazasını açan Boyner, Nisan 2012 itibariyle bugün Türkiye'nin 28 ilinde 38 çok katlı, 14 konsept mağaza, 13 Boyner Outlet Mağazası ve 4 BSSD Mağazası ile faaliyetini sürdürmektedir.

Global mağazacılık anlayışı ile 20 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de yeniliklerin takipçisi olan Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş, 2004 yılında bir "Değişim ve Yenilenme Programı" başlattı. Günümüzde hızla gelişen tüketici beklentilerine yanıt verebilmek, bir hayat tarzı olarak alışveriş kavramının Türkiye'deki öncüsü olmak amacıyla başlatılan bu değişim programı çerçevesinde, Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş, ürün çeşidinden dekorasyona, mağazaların isminden hizmet anlayışına kadar her konuda köklü değişiklikler gerçekleştirdi.

Türkiye'de gıda dışı perakende sektöründe ilklerin uygulayıcısı olan Boyner Mağazacılık A.Ş., daha sonra 2006 yılında başlattığı "küçülerek büyüme" stratejisine uygun olarak, tek kategorili, uzman ekiplerle hizmet verilen konsept mağaza uygulamasını ilk olarak, "güzelliğe dair herşeyi" bünyesinde barındıran Boyner Beauté konsepti ile müşterilerinin hizmetine sundu.

Bu atılımı 2007 yılında yeni adımlarla destekleyen Boyner, daha sonra 2007 yılı Şubat ayında ev kategorisinde uzmanlaşmış Boyner Evde konseptini müşterileriyle buluşturdu. Ev tekstilinden banyoya, mutfaktan sofra aksesuarlarına, dekoratif ürünlerden hediyeliğe kadar uzanan, özgün tasarım ve temalardan oluşan ürün koleksiyonunun yanı sıra Boyner Evde Mağazaları'nda dünyaca tanınmış markalara ait ve fonksiyonel çözümler sunan elektrikli ürünler de bulunuyor.

Konsept mağazacılıkta Boyner'in bir diğer adımı olan Boyner Sports, genç-aktif-spor ürünlerinin bir arada bulunduğu, farklı spor dallarının spesifik ürünlerinden, trendy jean markalarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesini farklı ürün yerleşimi ile sunarak Boyner müşterilerine alışveriş kolaylığı sunmayı hedeflemektedir.

Boyner Outlet Mağazaları, Boyner Mağazaları'nda satışa sunulan yüzlerce seçkin markanın sezon sonu ürünleri, uygun fiyatlar ve fırsatlarla satışa sunulduğu 13 mağazada müşterilerine sezon sonu indirim keyfini yaşatmaktadır.

2009 yılından bu yana alışverişte kalite, tasarım ve uygun fiyat arayışına son veren konsept BSSD Mağazaları ise; dünyaca ünlü moda markalarının sezon sonu ürünlerini indirimli fiyatlar, kampanyalar ve uygun ödeme koşullarıyla Istanbul ve Ankara'daki müşterileriyle buluşturmaktadır.

Boyner Mağazaları'nda, pek çok yerli ve yabancı markalı ürün, koşulsuz müşteri mutluluğu anlayışı ve uygun fiyat politikası ile "Boyner" çatısı altında, İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Antalya, Mersin, Diyarbakır, Denizli, Konya, Trabzon, Kayseri, Eskişehir, Tekirdağ, Afyon, Manisa, Muğla, Balıkesir, Erzurum, Kahramanmaraş, Rize, Samsun, Isparta, Şanlıurfa, Antakya, Malatya ve Aydın olmak üzere Türkiye'nin 28 ilinde müşterilerle buluşmaktadır.

Adından aldığı güçle her yıl müşterilerine kadın, erkek ve çocuk giyim, ev, ayakkabı, kozmetik ve genç aktif spor kategorilerindeki ürünlerle hizmet veren Boyner Mağazaları, 3.000’e yakın çalışanını da "takım ruhu" anlayışıyla sürekli eğiterek "koşulsuz müşteri mutluluğu" ilkesini sürdürüyor. Yüzlerce markanın binlerce ürününü müşterileriyle buluşturmanın yanı sıra uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ve keyifli ortamı ile Boyner Mağazaları vazgeçilmez bir alışveriş deneyimi vaad ediyor.

Boyner'deki mevcut açık pozisyonlarını ve iş ilanlarını görmek ve iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

"İş Başvurusu, İş İlanları, Açık Pozisyonlar, Kariyer Fırsatları"

Hiç yorum yok: