Pazartesi, Nisan 23, 2012

Boydak Holding'e iş başvurusunda bulunun - Boydak Holding İş İlanları

Boydak Holding



1957 yılında Kayseri’de temelleri atılan ve Türkiye sınırlarını aşarak dünyaya uzanan Boydak Holding, bugün mobilyadan, tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir-çelikten lojistiğe, enerjiden bilişime kadar birçok alandaki faaliyetlerini sektör lideri olarak sürdürüyor. 36 şirkete sahip Boydak Holding, 8 ayrı sektörde faaliyet göstermektedir. Boydak Holding çatısı altında, Türkiye’nin en önemli markaları arasında yer alan İstikbal, Bellona, Mondi, İstikbal Regina Mutfak & Banyo, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi firmalar bulunuyor. 

Kurulduğu günden bu güne entegre üretim anlayışı ve yatırım odaklı yaklaşımı ile hizmet verdiği sektörlere katma değer yaratan Boydak Holding, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alıyor. Holding, 12 bin çalışanı ve yurt geneline yayılmış2.000 bayisi ve yatırımlarıyla bölgesel ve sürdürülebilir kalkınma politikasıyla Türkiye ekonomisine ivme kazandırmaya devam ediyor.

55 yıldır faaliyet alanlarına yenilerini ekleyerek çalışmalarını sürdüren Holding, Türkiye genelinde her noktaya ulaşan markalarının yanında, 100’ü aşkın ülkeye ihracatı ve yurtdışında açtığı 260'ye yakın bayisi ile uluslararası platformda birçok ilke imza atarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyor. 

Sanayide, yıllık ciro ve yaratılan istihdamla Türkiye’nin önemli holdingleri arasında yer alan Boydak Holding, bugün aralarında Yunanistan, Bulgaristan, Rusya, Mısır, Almanya, İspanya, İtalya ve ABD’nin de bulunduğu 110 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, dünya çapında 5 bin’e yakın noktada tüketici ile buluşuyor. 

Her geçen gün faaliyet alanlarını ve yatırımlarını genişleten Boydak Holding, verimliliği benimseyen yönetim anlayışı ve kaliteli insan kıymetleri ile başarılı yükseliş grafiğini sürdürüyor. Ayrıca Merkez Çelik, Boytaş, Hes Kablo gibi lider kuruluşları bünyesinde barındıran Boydak Holding, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 6, ikinci en büyük sanayi kuruluşu listesinde ise 3 şirketi ile yer alıyor.

2011 yılında yüzde 20’in üzerinde büyüme artışıyla 5.3 Milyar TL ciro gerçekleştiren Boydak Holding, 2012 yılı için ise yüzde 14 büyüme öngörerek ciro hedefini 6 Milyar TL olarak belirlemiştir.

Stratejik yönetim anlayışı çerçevesinde her yıl cirosunun önemli bir kısmını Araştırma Geliştirme faaliyetlerine ayıran Holding, yenilikçi yaklaşımı ile hizmet verdiği her sektörün standartlarını yükselterek yönünü belirlemeye devam ediyor. 

Her geçen gün ürün gamını genişleten Boydak Holding şirketlerine ait ürünler, milyonlarca evde ve işyerinde, kalitesi benimsenmiş bir marka olarak güvenle kullanılıyor.

Türkiye’nin önde gelen holdingleri arasında yer almanın yarattığı sorumluluk bilinciyle, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda sürekli olarak farklı projelere imza atan Boydak Holding, sürdürülebilir kalkınma çerçevesinde toplumsal sorumluluk faaliyetlerini artırarak hayata geçiriyor. Holding son olarak 1 milyon 100 bin metrekarelik alanda 250 binin üzerinde ağacı toprakla buluşturmuştur. 

Boydak Holding açıklık ve şeffaflık ilkesinde ödün vermeyerek, yatırım stratejisi doğrultusunda topluma ve sektöre katma değer yaratarak büyümeye devam ediyor.




İş ilanları için insan kaynakları bağlantısına tıklayınız.

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: