Pazartesi, Şubat 13, 2012

Oyak Grubu'na iş başvurusunda bulunun - Oyak Grubu Is Ilanlari


Üyelerimiz için, üyelerimizle birlikte...
Bugün de, yarın da...
Türkiye'nin bir anlamda ilk ve en büyük özel emeklilik fonu olan OYAK, üyelerine en üst düzeyde nema sağlamak ve hizmetler sunmak için calışıyor.

Sahip olduğu varlıklarını, üretim ve hizmet dallarında faaliyet gösteren iştiraklerinin yanı sıra finansal yatırımlarda da değerlendiren OYAK, hem emeklilik fonu yöneticisi, hem de girişim sermayesi yatırımları yapan bir kurum olma niteliğiyle dünyada özgün bir başarı modeli oluşturuyor.

Geleceği, üyeleri için, üyeleriyle birlikte güvence altına alan OYAK, sunduğu tüm hizmetlerle de onların menfaatini ve mutluluğunu her şeyin önünde gözetiyor.


Kısaca OYAK
OYAK bugün Türkiye'de yakaladığı başarıyı, dünyada yakalama hedefine adım adım ilerlemektedir. Gerek finansal büyüklükleri ile edindiği yer, gerekse uluslararası derecelendirme ve finans kuruluşlarınca tescillenen yüksek itibar ve bilinirliği, bunun somut göstergeleridir.

Türkiye'nin bir anlamda ilk ve en büyük özel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulmuştur.
Özel hukuk hükümlerine tabi, mali ve idari bakımdan özerk, tüzel kişiliği haiz bir kuruluş olan OYAK, faaliyetlerini 205 sayılı Yasa kapsamında sürdürmektedir.

OYAK bir hayat sigortası kuruluşu ve kredi kurumudur.
Üyelerine sunduğu hizmetler itibariyle bir anlamda OYAK bir hayat sigortası kuruluşudur. Yaşamın farklı evrelerinde ortaya cıkan ihtiyaclarını cevaplamaya yönelik kredi ürünleri sunan OYAK aynı zamanda bir finans kurumu gibi calışmaktadır.

OYAK'ın üye sayısı 241 bini aşmıştır.
Temel amacını üyelerine mümkün olan en üst düzeyde nema sağlamak ve katma değeri yüksek hizmetler sunmak olarak belirleyen OYAK, bu hedefini sürdürülebilir kılmak adına varlıklarını finansal ve iştirak yatırımlarında değerlendirmekte, tüm yatırımlarında verimlilik ve karlılığı öncelikli olarak gözetmektedir.

Teknoloji ve cağdaş yönetim uygulamalarını hizmet döngüsünün her noktasında etkin bir şekilde kullanan OYAK, geçmişte olduğu gibi gelecekte de değişimin bir adım önünde giderek, üyeleri için artan oranda değer yaratmaya devam edecektir.

OYAK Grubu
OYAK Grubu ülkemizin en büyük şirket gruplarından biridir.
Yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlayan OYAK Grubu sanayi, finans ve hizmet dallarında faaliyet gösteren 50'yi aşkın şirketten oluşmaktadır. OYAK Grup şirketleri sağladıkları istihdam kadar gerçekleştirdikleri toplam satış, ihracat, üretimleri ve ödedikleri vergiler ile de Türkiye ekonomisine sürekli ve artan oranda katma değer sağlamaktadırlar.


"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: