Cumartesi, Ocak 28, 2012

Sunexpress Havayolları'na iş başvurusunda bulunun - Sunexpress Kariyer Fırsatları


SunExpress, Alman havayolu Lufthansa ile Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları (THY) arasında 1989 yılında imzalanan anlaşmayla kuruldu. İlk etapta charter uçuşlarıyla Türk turizmine hizmet etmeye başlayan SunExpress, 2 Nisan 1990’da Frankfurt’tan Antalya’ya ilk seferini gerçekleştirdi.


SunExpress, 763 çalışanıyla, halen Antalya’nın en büyük işvereni konumunda yer alıyor. SunExpress’in, İzmir’deki 305, İstanbul’daki 343 Frankfurt’taki 51 ve Almanya’daki SunExpress Almanya şirketinin 231 personeli dahil, toplam 1.693 çalışanı bulunuyor.

KASIM 2011
SunExpress, her ikisi de dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden olan Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığında, 1989 yılında Antalya’da kuruldu. İlk uçuşunu 1990’da yapan şirket, halen faaliyetlerini, güçlü hissedar yapısından gelen Alman ve Türk havacılığının zengin bilgi birikiminden faydalanarak sürdürüyor. 

Almanya başta olmak üzere, uzun süre Avrupa ile Antalya arasında turistik charter seferleri düzenleyen SunExpress, 2001 yılında başlattığı Antalya-Frankfurt uçuşlarıyla, Türkiye’nin yurtdışına tarifeli sefer düzenleyen ilk özel havayolu oldu. 

O günden bu yana tarifeli uçuşlarının sayısını hızla artıran SunExpress, 2006’nın Mart ayında 2. merkezini İzmir’de açtı ve buradan iç hat seferlerine başladı. SunExpress, iç hat seferleriyle birlikte İzmir’i Anadolu şehirlerine aktarmasız uçuşlarla bağlayan ilk havayolu oldu. Halen İzmir’den Türkiye’nin farklı bölgelerine en çok uçuş gerçekleştiren havayolu şirketi olarak faaliyetlerine devam ediyor. SunExpress’in tarihindeki bir diğer önemli gelişme ise üçüncü merkezini, 2008 yılında İstanbul Sabiha Gökçen’de açması oldu. 

Şirket, 20. yılının sonunda kapsamlı bir marka ve ürün yenileme projesi duyurdu. 1 Mayıs 2010’da Antalya’da yeni logosuyla boyalı 6 yeni uçağından ilkini teslim alan SunExpress, logo, uçak boyası, kurumsal renkler, üniformalar ve şirketin diğer görsellerini kapsayan yeni kurumsal kimliğini tanıttı. SunExpress ayrıca yolcularına daha fazla değer ve kalite getirecek bir dizi ürün yeniliğini tanıttı.

Şirket 2010 yılında ayrıca, Türkiye’de ilk kez Anadolu şehirlerinden Almanya’nın önemli merkezlerine tarifeli direkt uçuşlara başladı, yeni avantaj programı SunPoints’i müşterilerinin hizmetine sundu.

SunExpress’in Almanya’da kurduğu kardeş kuruluşu “SunExpress Almanya” 2011’in ilk 6 ayı içinde operasyonlarına başladı. Uçuşlarına 8 Haziran’da 3 Boeing 737-800 ile başlayan SunExpress Almanya, halen Frankfurt-Antalya hattı ile Alman ve Anadolu şehirleri arasındaki direkt seferleri gerçekleştiren SunExpress Almanya, 2011’in Kasım ayından itibaren Almanya’dan Türkiye destinasyonlarının yanı sıra Mısır’ın Kızıl Deniz bölgesine de uçuyor.

SunExpress 2011/2012 kış tarifesinde Antalya, İzmir  ve İstanbul Sabiha Gökçen merkezli operasyonları, Anadoluyu Almanya’ya direkt bağlayan seferleri ve SunExpress Almanya şirketinin Mısır’ın Kızıldeniz bölgesine gerçekleştirdiği uçuşlarla birlikte, 342’si dış hat, 494’ü iç hat ve 158’i de Almanya çıkışlı dış hat olmak üzere, haftada toplam 994 tarifeli ve charter uçuş gerçekleştiriyor.

Sunexpress Havayolları Firması'ndaki iş imkanlarını incelemek ve iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.

Sunexpress Açık Pozisyonlar - İş Başvurusu


"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: