Cuma, Mart 26, 2010

Dumankaya İnşaat'a iş başvurusunda bulunun


Türk inşaat sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan Dumankaya, 1963 yılından beri pek çok konut projesine imza atarak binlerce aileyi daire sahibi yapmış, ayrıca çeşitli eğitim kurumları ve ticaret merkezleri inşa etmiştir.

1980'li yıllara kadar dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Dumankaya, 90'lı yıllardan itibaren her kent içi hem kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde önemli projelere imza atmıştır. Bunlar arasında Gümüş Vadi Villaları, Dragos Drive, Yenişehir Evleri, Çekmeköy Evleri, Gizli Bahçe Konakları, Dragos Drive 34, Kelebek Vadisi Evleri sayılabilir. 2000'li yıllardan itibaren Dumankaya köklü geçmişinin verdiği deneyimle "kent insanının doğal hayata uyumlu bölgelerde yaşama isteğini" göz önüne alarak Tuzla ve Kurtköy bölgelerinde her biri farklı bir mimari anlayışa sahip, her biri yeni bir yaşam biçimi sunan projeler üretmeye başlamıştır. Bunlar arasında Trend, Akdeniz Evleri, Konsept İstanbul, Trend Ekstra ve Manzara Konakları tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir. Bu projeler Dumankaya'nın Türk insanına sunduğu "yenilikçi yaklaşımın" en somut göstergeleridir.

Kartal'ın "landmark projesi" Vizyon, "minimalist özellikler taşıyan" Minimal, Adres, Flex ve İstanbul'un ilk üçüz kulesi olacak olan İkon, Dumankaya'nın inşaatı devam eden yaşam merkezleri arasındadır. Dumankaya 2010 yılı içinde ise Dizayn, Bahçeşehir, Vizyon Ofis, Tuzla Ofis, Villa Gizli Bahçe ve Kurtköy projelerini hayata geçirecektir.


1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya tarafından kurulan inşaat şirketi bugün yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı pencere üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Dumankaya köklü geçmişinden aldığı güç ile odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak hizmetlerini sürdürmektedir.

Hiç yorum yok: