Salı, Ekim 27, 2009

Oriflame'a iş başvurusunda bulunun.


Oriflame Kozmetik, 1967’de Stockholm’de kurulan bir İsveç firmasıdır ve bugün dünya genelinde doğrudan satış alanında faaliyet gösteren en büyük ve en hızlı büyüyen güzellik şirketlerinden biridir! Oriflame 61 ülkede faaliyet göstermekte ve bu pazarların 30’dan fazlasında lider konumundadır.

Doğal kozmetik ürünleri, çok sayıda yeni insanla tanışmak, yepyeni dostluklar kurmak, çok para kazanmak, egzotik yerlere seyahat etmek ve bol bol eğlenmek ilginizi çekiyor mu? Eğer cevabınız evet ise, Oriflame doğru seçimdir!

Geniş bir ürün yelpazesine sahip Oriflame Kozmetik, yüksek kaliteli kozmetik ürünlerini kullanarak mükemmel görünme imkanının yanısıra, arkadaşlık ortamının eğlenceli dünyasında yaşayacağınız, para kazanma ve kariyer fırsatlarının bulunduğu bir doğrudan satış firmasıdır. Oriflame, Size akıllı bir satma ve satın alma yöntemi sunuyor. Doğrudan satış sistemimiz, yüksek kaliteli ürünlerimizi satarak hem para kazanma hem de çevrenizdekileri bu büyük kazanç fırsatından yararlandırma olanağını sağlıyor.

Satış sistemimiz, kişisel tavsiye ile bir arkadaştan satın almanın güvenilir, rahat ve en eğlenceli şeklini sunuyor. Siz de Oriflame Güzellik Danışmanı olarak, kişisel gelişiminiz için sınırsız bir potansiyelden yararlanıp eğlenirken, muhteşem bir gelire ve kariyer fırsatına sahip olacaksınız. Ayrıca Size satış, güzellik, liderlik, kişisel gelişim gibi önemli eğitim imkanları da sunuyoruz. Oriflame, “Hemen Bugün Para Kazanma ve Yarın Hayallerinizi Gerçekleştirme” imkanı sunan gerçekten eşsiz bir firmadır.

Oriflame'a iş başvurusunda bulunmak için

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: