Cumartesi, Temmuz 12, 2008

Mazda'ya iş başvurusunda bulunun!

Mazda

Mazda ismi Batı Asya’daki ilk uygarlıkların bir tanrısı olan ‘Ahura Mazda’ isminden gelir. Ahura Mazda bilgelik, uyum ve akıl tanrısıdır. Bu sebeple Mazda isminin kullanımı otomobil endüstrisinin sürekli gelişimi ve dünya barışına duyulan arzuyu temsil eder.

MAZDA MOTOR TÜRKİYE A.Ş.
Merkezi İstanbul, Kartal'da 18.500 m² alan üzerine kurulu tesislerden oluşan Mazda Motor Türkiye A.Ş., artan yetkili satıcı ve servislerinin yönetimini bu merkezden gerçekleştirmektedir.

Yedek parça konusunda planlı ve disiplinli çalışmalarıyla hızlı ve kaliteli hizmet veren Mazda Motor Türkiye A.Ş.'nin yedek parça karşılama oranı %95'tir. Bu özelliği ile dünya çapında en önde gelen distribütörler arasında bulunan Mazda Motor Türkiye A.Ş. Avrupa'da ilk beşe giren yedek parça merkezi ile ülkemizde de ilk ve en büyük olma özelliğini korumaktadır. Yedek parça alanında olduğu gibi satış sonrasında da en yaygın hizmeti veren Mazda Motor Türkiye A.Ş. 1997 yılında başladığı Mazda 24 Süper Servis hizmetine başarıyla devam etmektedir. Ayrıca Mazda'nın her aracı, gerek mekanik, gerekse boya-kaporta olarak 3 yıl / 100.000 km. garanti kapsamı içindedir.

"Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" ilkesi çerçevesinde bütün birimlerinde eğitime önem veren ve tüketicisine her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Mazda, satış ve satış sonrası hizmetlerini sürekli olarak gerçekleştirdiği seminerleriyle pekiştirmektedir. Başarılı çalışmalarıyla Türkiye ithal otomotiv piyasasında ilk defa gezici servis uygulaması ile gezici servis eğitimaracı hizmetlerini başlatan ve Anadolu'da Edirne'den Van'a kadar, en yaygın servis ve bayi ağını kuran Mazda, ayrıca 1985'den bu yana kesintisiz olarak ülkemize ithal edilen tek markadır.






Mazda'ya iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: