Perşembe, Şubat 09, 2012

Shell'e iş başvurusunda bulunun! - Shell İş İlanları

Cumhuriyetin kurulduğu 1923 yılında Türkiye'de faaliyetine başlayan Shell, ürünlerinin kalitesi ve müşterilerine sunduğu hizmetler açısından haklı bir ün yapmıştır.

Pazarlama alanındaki faaliyetlerimiz akaryakıt ve madeni yağ satışları, Türkiye'ye gelen yabancı havayollarına ait uçaklara yakıt ikmalinin yanı sıra yerli havayollarımızın da yurt dışı alımlarına aracılık faaliyetleri ve transit deniz yağı ve yakıtı satışlarını kapsamaktadır. Madeni yağlarımız Türkiye'deki tüketicilerin her türlü gereksinimine cevap verecek cins/ambalaj kombinasyonu içinde piyasaya sunulmuştur. Çoğu İzmit-Derince'de bulunan Derince Tesisatımız'da uluslararası Shell teknolojisi ve uzmanlığı ile üretilen madeni yağ ve greslerimiz için 1993 Mart ayında TS-ISO 9002 kalite belgesi alınmıştır. Shell Türkiye'de bu belgeyi alan ilk petrol şirketidir.

Akaryakıt ve yağlarımız yurt sathına yayılmış 600 akaryakıt istasyonu aracılığıyla satılmaktadır. Bu istasyonlar belirlenmiş Shell standartlarına uymakla mükelleftirler ve işleticileri Shell'in kaliteli hizmet anlayışını sunabilecek şekilde eğitilmektedirler. Shell'in dünya çapında benimsemiş olduğu ve RVI olarak tanımlanan yeni uluslararası görünüm standartları Türkiye'de de uygulanmaya başlanmıştır. Şu ana kadar 521 İstasyonumuz yeni görünüm standartlarımıza kavuşturulmuştur. Önümüzdeki dört yıl içinde Türkiye'deki tüm istasyonlarımızın bu görünüm ve standartlara sahip olması hedeflenmektedir.

Ayrıca özellikle madeni yağlarımız plasiyeler (madeni yağ bayiilerimiz), toptancılar, yıkama-yağlama servisleri tarafından yurdun dört bir yanındaki tüketicilerimize ulaştırılırken, büyük sanayii kuruluşlarına da direkt olarak ikmal yapılmaktadır.

Shell ürünlerinin ikmal ve dağıtımı bütün ülkeye yayılmış olan depo ve ikmal noktalarından yapılmaktadır. Üç depoyu işletmek üzere kurulan Çekisan 1993 yılının Ekim ayında faaliyete geçmiştir.

1984 yılında Türkiye'de ilk defa istasyonlarımızda elektronik pompalar ve modern sundurmalar kullanmaya başlandı. Büyük istasyonlarımızda araç bakım ürünleri de satılmakta ve böylelikle müşterilerimize giderek daha fazla hizmet sunabilmekteyiz. Yine Türkiye'de ilk defa bütün istasyonlarımızda Shell Card kullanılmaya başlanmıştır. Shell Türkiye, 1997'nin ilk aylarında petrol sektöründe bir ilki daha gerçekleştirerek dünyadaki diğer Shell şirketlerinden önce filo sahibi araçların belirli Shell istasyonlardaki bilgisayar kontrolünde çalışan özel pompalardan kredi kartı veya peşin parayla ödeme yapmaksızın akaryakıt alımını sağlayacak olan Taşıt Tanıma Sistemi'ni filo sahibi şirketlerin hizmetine sunmuştur. Yine Türkiye'de akaryakıt istasyonlarında ilk kez market uygulamasını başlatan Shell, 1996 sonu itibariyle bu marketleri yine bir dünya standardı olan "Select" adı altında çocuk bezinden, sosisli sandviçe kadar çeşitli ürünleri müşterilerine sunacağı pratik marketler zincirlere dönüştürmeye başlamıştır. Yine 1996 yılında hizmete giren Müşteri Hizmetleri Birimi'miz ise her türlü müşterimizin soru ve sorunlarına çözüm getirmek amacı ile kurulmuştur. 1998 yılının ilk aylarında ise yine Türkiye'de ilk defa Shell; "Direkt Dağıtım Sistemi" ni kurarak akaryakıtını kendisi taşımaya başlamıştır.

Dünyanın önde gelen Petrokimyasal üreticilerinden olan Shell Chemicals'ın yurt dışındaki üretim merkezlerinde ISO 9000 kalite güvencesi altında üretilen ve geliştirilen kimyevi maddeler, Polistiren, Poliüretan maddeleri, SBS termo kauçuklar, Epoksi reçineler, PET, deterjan yapımında kullanılan alkoller Türkiye'de şirketimizce pazarlanmaktadır.

Shell, 80 yıldır operasyonlarını sürdürmekte olduğu Türkiye'de, halkla ilişkiler politikasına uygun olarak, toplumsal konulardaki sorumlu tavrını sergilemek için her fırsatı değerlendirmektedir.



Shell Türkiye'deki açık pozisyonlar, kariyer fırsatları için:

Shell Türkiye İnsan Kaynakları email: hrturkiye@shell.com


"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: