Cuma, Haziran 27, 2008

Petrol Ofisi'ne iş başvurusunda bulunun!


Petrol Ofisi, kamu ve özel sektör kuruluşları ile nihai tüketicilerin gereksinimi için petrol ve petrol ürünleri satın almak, ithal etmek ve ülkenin çeşitli yerlerinde stoklar oluşturup pazarlamasını yapmak amacıyla, 1941 yılında kuruldu. 1983 yılında Anonim Şirket yapısına kavuşan Petrol Ofisi bugün Genel Müdürlük ve altı bölge müdürlüğü, 3.300 akaryakıt istasyonu, 10 akaryakıt terminali, 2 LPG terminali, 32 hava ikmal ünitesi, 2 madeni yağ fabrikası, 1 rafineri irtibat müdürlüğü ve 1.600 personel ve geniş pazarlama ağıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

2000 yılında özelleştirilmesiyle birlikte başlayan değişim çalışmalarını ilk günkü kararlılıkla devam ettiren Petrol Ofisi, bu çerçevede müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda müşterilerin istekleriyle daha yakından ilgilenen bir satış ve pazarlama kadrosu oluşturdu. Akaryakıt istasyonlarının, belirlenen görünüm standartlarına göre yeniden düzenlenmesini amaçlayan "Gümüş Projesi"ni de eş zamanlı olarak yürüten Petrol Ofisi, bu projeyle akaryakıt istasyonlarını ziyaret eden araçların tüm ihtiyaçlarını karşılayan birimler oluşturmaya devam etmektedir.

Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lider ismi Petrol Ofisi; teknolojik, yenilikçi, çağdaş yüzü ile enerji alanında uluslararası düzeyde bir marka olma yolunda çalışmalarını sürdürmektedir.

Kurulduğu yıldan bu yana Türk petrol sanayinin gelişimine öncülük eden Petrol Ofisi lider konumu ile enerji sektörünü sahiplenerek; uluslararası ve ulusal enerji konferansları ve üniversite seminerleri sponsorlukları ile sektörün gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Petrol Ofisi; sahip olduğu köklü değerleri ve deneyimlerini koruma hedefiyle yasalar, toplum ve paydaşlar nazarında sahip olduğu saygın konumu koruyarak, lider yapısının gereği olan yenilikçi bakış açısını her birim ve faaliyetine yansıtarak, tüm faaliyetlerini çevreye ve insana saygılı ve şeffaf bir biçimde sürdürmeyi amaçlamaktadır.



Petrol Ofisi'ne iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki linke tıklayınız.
http://www.poas.com.tr/hr.aspx

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: