Cuma, Mayıs 16, 2008

Makita'nin distribütörü olan Reis Makina'ya iş başvurusunda bulunun!


Aile, Ali Reis Topçu'nun 1800'lü yılların sonlarında kaptanlığı bırakarak Rize'de toptan gıda-kantariye satışına başlamasıyla ticari hayata girmiştir. 1923 yılında Rize'nin ilk şöförü olan Dursun Topçu'nun nalburiye-cam ticaretine başlamasıyla ticari hayattaki gelişim devam etmiştir. Üçüncü kuşak olan Mehmet, Yaşar, İbrahim ve İsmail Topçu kardeşler; inşaat, hırdavat ve elektrik malzemesi satışının yanında lastik ayakkabı imalatı ve satışı da yapmışlardır. Aile, 1957 senesinde İstanbul'da daha sonra Topçular Hırdavat Firması'na dönüşen Mehmet-Yaşar Topçu ve Kardeşleri Kollektif Şirketi'ni kurmuştur ve 1966 yılında da işlerini tamamen İstanbul'a nakletmiştir.


Reis Makina ailenin ikinci firması olarak 1981 yılında Karaköy-İstanbul'da faaliyete başlamıştır. Çalışmalarını, daha çok uluslararası pazarlarda tanınmış yabancı ürünlerin Türkiye Genel Distribitörlüğüne dayalı olarak yürüten kuruluş, 1992 yılından bu yana, dünyanın en büyük elektrikli el aletleri üreticilerinden Makita Corporation Firması'nın Türkiye Distribitörlüğünü de üstlenmiştir.Ailenin üçüncü firması olan ve yine, 1992 yılında kurulan Makser Tanıtım ve Satış Sonrası Hizmetler Firması sayesinde satış sonrası hizmetlerde daha kapsamlı ve etkin hale gelinmiştir. 1995 yılında alınan bir kararla, faaliyet alanlarını daha da geliştirmek isteyen aile, Reis Yapı Gereçleri isimli firmayı kurmuştur.2005 yılından itibaren Reis Yapı firmasının temel işlevi , modern , sağlam ve yaşanılabilir konut üretmek ve buna bağlı olarak hertürlü alt ve üst yapı inşaat ve taahhüt işlemlerini gerçekleştirmek olarak belirlenmişti. Ayrıca, grup bünyesinde faaliyet gösteren serbest bölgede kurulu bir şirket de bulunmaktadır. Reis Makina, geniş kapsamlı çalışmaları dahilinde, Japonya'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne, İsveç'ten Yeni Zelanda'ya bir çok ülke ile ticari ilişkilerini sürdürmektedir. Dış ticaret hacmini ithalatın yanı sıra ihracat çalışmalarıyla da dengelemeye özen gösteren Reis Makina, bu amaca yönelik olarak da çalışmalar yapmaktadır.

Makser Tanıtım ve Satış Sonrası Hizmetler Firması, Reis Makina'nın Türkiye distribütörlüğünü yaptığı mamüllerin yedek parça ve servis hizmetini vermektedir. Makser, tüm müşterilerine en kısa zamanda ve en iyi servis ve yedek parça hizmetini sağlayabilmek için, Türkiye geneline yayılmış 50'ye yakın servisin de merkezi konumundadır.

İşbaşvurularınızı ik@reismakina.com mail adresine gönderebilirsiniz.

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: