Pazar, Mayıs 04, 2014

Yapı Kredi Bankası'na iş başvurusunda bulunun!

Yapı Kredi Bankası


Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını bir araya getirerek daha iyisini sunmak için yarattığı birliktelikle yeni oluşumunu 2006 yılında tamamlayan Yapı Kredi, bugün her iki kurumun tarihini ve ortak değerlerini içeren bir finans devi haline gelmiştir.


1944 yılında Türkiye'nin ulusal çaptaki ilk özel bankası olarak kurulan ve ülke ekonomisinin ve bireylerinin finansal gücünün gelişmesinde büyük bir rol oynayan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve 1980'li yıllarda Türkiye'nin en önemli sanayi ve hizmet grubu olan Koç Holding tarafından ülke ekonomisine katkı bilinciyle faaliyete geçirilen Koçbank A.Ş., 2 Ekim 2006 tarihinde yasal birleşmelerini tamamlayarak bugünkü Yapı Kredi'nin oluşması sağlanmış ve birleşme ile ortaya çıkan yeni oluşumun Yapı Kredi ismiyle yoluna devam etmesine karar verilmiştir.

28 Eylül 2005 tarihinde Koçbank A.Ş. tarafından Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hisselerinin %57.4'lük kısmının satın alınması ile başlayan bu süreç neticesinde, her iki Banka'nın yakaladığı uyum doğrultusunda yürütülen projeler ve kapsamlı çalışmalarla bugünkü Yapı Kredi yaratılmıştır. Bu süreçte Koçbank A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'de sahip olduğu hissedarlık oranını %57.4'ten %67.3 düzeyine çıkarmış ve 2 Ekim 2006 tarihinde Koçbank A.Ş.'nin Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'ye devri ile yasal birleşme süreci tamamlanmıştır.

Yeni yapı, hiç kuşkusuz Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin köklü tarihinde elde ettiği tecrübelerin, yenilikleriyle yarattığı itibarın ve Koçbank A.Ş.'nin sağlam mali ve ortaklık yapısının birlikteliğinden çok daha fazlasını ifade etmekte ve çok daha fazlasını hedeflemektedir.

Yapı Kredi Bankası'na iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

"İş Başvurusu"

Hiç yorum yok: