Cuma, Kasım 23, 2007

Ericsson'a iş başvurusunda bulun

Ericsson, mobil ve sabit şebeke operatörlerine küresel çapta telekom ekipmanları ve servisleri sağlayan lider bir şirkettir. 140 ülkede binin üzerinde şebeke Ericsson ağ ekipmanları kullanmaktadır ve mobil aramaların yüzde 40'ı Ericsson sistemleri üzerinden gerçekleştirilmektedir. Ericsson, dünya çapında bütün temel mobil iletişim standartlarında uçtan uca çözüm sunabilen birkaç şirketten biridir.

Ortak girişimimiz olan Sony Ericsson Mobile Communications ile çoklu ortam uygulamalarını ve daha zengin iletişime olanak sağlayan diğer servisleri kapsayan mobil cihazlar zinciri sunmaktayız.

AR-GE'ye yoğun olarak yatırım yapmakta, açık standartları ve sistemleri aktif olarak desteklemekte ve bunlara değer katmaktayız. Ayrıca sahip olduğumuz 20 binden fazla patent, teknolojide lider olma kararlığımızın önemli bir göstergesidir.

Ericsson'un kökleri 1876 yılına kadar uzanmaktadır. Ana şirketimiz Telefonaktiebolaget LM Ericsson'dur. Ericsson'un merkezi ve Yönetim Kurulu İsveç, Stockholm'de yer almaktadır.



Ericsson'a iş başvurusunda bulunmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok: