Perşembe, Ekim 18, 2007

Praktiker'e iş başvurusunda bulunun


Praktiker, “Kendin Yap” ilkesine sadık kalarak; 9 ülkede yüzlerce marketiyle ev, bahçe ve ofis yenilenmesi ve dekorasyonu alanlarında çözümler üretir.

Mutfak
Proje mutfak ile plastik ev gereçlerini, temizlik ürünleri ile elektrikli ev aletlerini bir arada sunarak ürün ve marka çeşitliliği yaratıp, rekabetçi fiyatlar sunuyoruz.

Banyo
Banyo mobilyasından aksesuara, sıhhi tesisat ürünlerinden hidromasajlı ürünlere kadar geniş ürün yelpazesi ve marka çeşitliliği sunuyoruz.

Bahçe
Teak mobilyadan çim biçme makinasına kadar bahçe ile ilgili aklınıza gelen her şey ve yerli-yabancı pek çok markayı bol ve yenilikçi çeşitlerle ve uygun fiyatlarla bizde bulabilirsiniz.

Aydınlatma
Modern ya da klasik, evlerin her odasına uyabilecek zengin çeşitli dekoratif aydınlatma ürünlerini beğeninize sunmaktayız.

Boya
Praktiker markalarından sektörün en bilinen markalarına, tavandan ahşaba, bahçeden tekneye kadar gerekli tüm boya çeşitleri, bir evin ihtiyacı olabilecek her çeşit boya hizmetinizdedir.

Elektronik
Bilinen en iyi marka çeşitleriyle son trendleri takip eden pek çok ürün çeşitli fiyat aralıklarıyla mağazamızdadır.

Hobi Ürünleri
Ahşap boyama, resim gibi sanatsal ürünlerden balıkçılık, bahçe ve kamp ürünleri ile açık hava sporlarına uzanan, yaratıcılığı geliştiren, boş vakitleri iyi geçirmeyi sağlayan hobi ürünleri hizmetinizdedir.

İç Dekorasyon
Duvar kağıdından bordüre, tülden perdeye, stordan ev tekstil ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesi hizmetinizdedir. Tercih edilirse perde dikim hizmeti de bulunmaktadır.

Konsept Ürünleri
Yazın deniz ürünleri, sene sonunda ise geniş ve eğlenceli yılbaşı süsleriyle hizmetinizdeyiz.

Makine-El Aletleri
El aletlerinden profesyonel makinelere kadar geniş ürün yelpazesini, sürekli danışman personel hizmeti ile profesyonel bir şekilde sunmaktayız.

Mobilya
Yerli ve yabancı pratik demonte mobilyalar mağazamızda hizmetinizdedir. Arzu edildiği takdirde nakliye - montaj desteği sağlanmaktadır.

Oto-Bisiklet
Oto ürünleri ve aksesuarları, bakım ürünlerinden oto yağına kadar geniş ürün yelpazesi vardır; bisiklette bol çeşit uygun fiyatlarla mağazamızda mevcuttur.

Yapı Malzemeleri
Sezonu ve yenilikleri takip ederek, yapı kimyasallarından kombilere, klimalardan havlupana kadar güvenilir ve kaliteli ürünleri bol çeşit ve uygun fiyatlarla sunmaktayız.

Yer Kaplamaları
Kaliteli ve güvenilir malzemeden üretilen pek çok ürün, yerli ve ithal halılar, kilimler, PVC yer kaplamaları, ithal laminat parkeler mağazamızda mevcuttur.



Praktiker'e iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok: